Reklama

Reklama

Bezejmenné město nejvíce připomínající New York čelí hrozbě v podobě šíleného maskota společnosti McDonald's, který se ale nakonec ukáže jako hrozba nejméně důležitá. Nutno podotknout, že ono bezejmenné město si nejlépe představíme jako místo, kde budovy, věci, lidi i zvířata nahradili pouze reklamní billboardy, krabice od produktů známých firem, jejich loga a maskoti. Napínavých šestnáct minut vám ale ukáže, že od našeho světa, se v podstatě ani moc neliší. (Arbiter)

(více)

Recenze (156)

easaque 

všechny recenze uživatele

komerčně založený nejsem, tak mě nápad s logy nijak neoslovil. Stejné je to i s příběhem, který je udělaný jen na efekt a ubohý. Výsledná hvězdička je oprávněná a nechápu nominaci na animovaného Oskara. [ PŘÍBĚH: 0 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kruci, kruci, pět hvězd je málo! Přemýšlím, jestli jsem kdy viděl originálnější a větší porcí nápadů natřískaný kraťas! Oscar je naprosto zasloužený, filmeček jsem si dokázal pustit čtyřikrát za sebou, čímž jsem sice zabil hodinu volného času, ale vůbec to nevadilo. Pokaždé jsem si všiml spousty a spousty nových detailů a jsem přesvědčený, že jich tam ještě spousta čeká. Doporučuji všem. ()

Reklama

Orthank 

všechny recenze uživatele

Nápadité? Trochu. Prehustené? Tak to určite. Super nápad sa trošku utápa v množstve vizuálných odkazov na rôzne logá a slogany svetových mien a značiek, čím strháva na ne celú pozornosť, bez toho aby nechal pekne vyznieť samotný príbeh. Trochu škoda takej originality. Typický príklad toho ako je menej niekedy predsa len viac.... ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Famozní originální krátký film, co vše se dá za pomocí světoznámých LOG stvořit. V tomto případě animovaný akční film s objevnými scénami a nelichotivým image některých populárních ikon komerčního stravování či úklidových maskotů. Obdivuji tvůrce za nápad, výrobu a vtipnou satiru a hlavně neuvěřitelný počet značek, které nahustili do minipříběhu a pro jejich typický tvar jim přiřkli role, které jim sedí! Jen doufám že autorská práva mají zdarma!!! ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dokonala logo party. Je sice fakt, ze story neni nic extra, ale vzhledem k tomu, ze se stejne celou dobu snazite pochytat co nejvetsi mnozstvi z tech 2500 pouzitych znacek, tak je to vlastne jedno. Nejvetsi radost mi udelal Ableton Live, Pink Floyd The Wall, Slurm, Linux tucnaci, pritepleny Mr. Proper a Pringles knirac namluveny Davidem Fincherem. McDonald je neskutecne evil! 8/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Tento 16minutový snímek se tvořil neuvěřitelných šest let. (manyaa)
  • Oscar 2009: nejlepší krátkometrážní animovaný film. (zdeny99)
  • V snímke sa vyskytne až 2500 rôznych značiek firiem z celého sveta. (DaviD3141)

Související novinky

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno