Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Za opovážlivost natočit tendle hnus s tak odpornyma ... no vlastně to ani nejsou triky. Jedinou hvězdu dávám za to, že lidi maj tu kuráž todle natočit, protože to je tak odporný "film", že to ani není možný. Jak někdo může natočit, jak scénáristicky, tak režijně a vlastně jakkoliv jinak protože todle je hřích tohle udělat. Brutální film, který je k zasmání nejvíce ideální. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha - 2D..aj tak by sa dal charakterizovať film, ktorý vážne kandiduje ( spolu s Paulom Loganom..to je snáď najhorší herec akého som kedy videl hrať ) na najhorší film všetkých čias. Dovolím si zacitovať niektoré pasáže, ktoré ma fakt pobavili. Rozhovor medzi ministrom zahraničia USA a Jasonom Fitchom : "Fitchi, dnes ráno niekto zavraždil amerického veľvyslanca Arnolda Regisa aj s Venezuelským ministrom zahraničia s ktorým cestoval. Niekto vyhodil ich loď do vzduchu. Chcem, aby ste sa hneď vydal na horný tok Orinoca do Venezuelského štátu Amazonas.Vyšetrovanie vedie plukovník Antonio Diaz v Puerto Ayacucho, asi 20 km po prúde od miesta výbuchu.On tvrdí, že to boli teroristi, podľa CIA to môže byť predohra vojenského prevratu.Musíte preskúmať riečne dno a zistiť o čo tam ide až sa tam rozpúta ďaľší AFGANISTAN! A urobte čokoľvek bude treba. A Finchi ? Ano pane.? Veľa šťastia. Ďakujem pane"....alebo...."Počúvajte, počítal som rýchlosť rastu piraní a na základe pôvodnej veľkosti, keď tam unikli a rozmerov tých obrov čo sme videli dnes, podľa mojich výpočtov sa skokový rast opakuje v skracujúcich sa intervaloch. V každom ďaľšom cykle je interval polovičný. Keď doplávu k ústiu rieky, budú veľkosti koňa, o 8 hodín potom budú ako hroch, o ďaľšie 4 hodiny ako slon, veľryba...vychádza mi, že sa ten cyklus nikdy nezastaví." No nie je to bomba? Rád by som, ale vedel, či to myslia tvorcovia filmu vážne, alebo si z nás (skôr zo seba) robia prču. Jedna * za to, že som sa naozaj pobavil na niektorých dialógoch. Nabudúce chcem krvilačného MEGAKLOKANA! ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Neděle 12.12.2010 byl megaden. Viděl jsem Megapiraňu. Byl to megafilm. Jenomže v tom negativním megasmyslu. To, že Asylum je megabanda megadementů, jsem tak nějak věděl. Megachyba. Megasračka megarozměrů. Jak jinak nazvat film, kde megyryby dělají megavýskoky desítky metrů na pevninu?? Megahovnem. Rozhodně za shlédnutí stojí megaefekty. Totiž, že megapiraně jsou namalované a vystřihnuté z megačtvrtek. Ty pak plavou ve vodě. Megastoka. Megaodpad! Víc už nesnesu. Tenhle megazážitek jako megatrest smrti doporučuje 9/10 megakritiků. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně zcestné a navíc tím zpravným způsobem, ale z nějakého záhadného důvodu jsem neměl příjemně euforické stavy jako u podobných filmů běžně mívám. Každopádně film obsahuje nemalou řádku absurdních momentů - vlastně celá zápletka je ještě o kus víc nesmyslná než obvykle - takže si člověk přijde na své. Pro roli vědkyně teda mohli vybrat hezčí ženskou, zválšť k takovýmu namusklenýmu nadsamci. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Megapiraňa je prostě film na který se musí přistoupit, Asylum si už dobře uvědomuje že nedělá seriozní filmy tak je staví aspon na zábavě, a ta se mi dostávala vskutku grandiozním způsobem, pravda je že se nejedná o nějaký dobrý film, ale vzhledem k tomu co jsem čekal jsem byl spokojen, efekty špatný, herci příšerní(hlavně Paul"nikdyneměnímtvář" Logan). A všechno je prostě blbé, ale já se bavil, kde jinde uvidíte piraně sežrat lodě? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama