Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál z produkce Spike TV o komparaci vybraných zbraní a bojovníků se snaží odpovědět na obvyklou chlapskou otázku: "Kdyby se jeden postavil proti druhému, který by vyhrál?" K zodpovězení se dochází skrze řadu testů účinků různých zbraní, stylu jejich boje, mentality a dalších proměnných, dle kterých tým odborníků určuje potenciálního vítěze. Specialitou seriálu je pak hlavně výběr nečekaných dvojic soupeřů. Dočkáme se tak například souboje Gladiátora s Apačem nebo středověkého rytíře s pirátem. (laFei)

(více)

Recenze (91)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Ojojoj, sakra, sakra! Ti nejsvobodnější z bohem požehnaných za velkou louží už fakt neví, co natočit. Tohle je nějakej horkej kandidát na největší kravinu pod sluncem, nebo snad v celé galaxii? Takhle vařit z vody a uvařit kýbl zvratků neumí ani Babica a to je nějakej mistr kuchař! Vám šťastnějším, kteří jste nemuseli s touhle nebetyčnou hovadinou ztratit ani minutu, prozradím, že mimořádně špatnej vtip spočíva v nedefinovaným počítačovým algoritmu od nějakýho nýmanda, jehož relevantní kvalifikace je NULOVÁ, díky kterýmu zaručeně z naprosto spekulativních faktů vycucaných z prstu u nohy zjistíme, kdo z dvou dnešních borců je ten drsnější. Všechno je zabaleno do akčně-líbivých keců à la nejhorší splašky pro největší omezence u obrazovky. Užitečné informace veskrze žádné, subjektivita retardovaných moderátorů, kteří háží nějakými body z naprosto nespecifikované stupnice, je kvalifikátor všeho. No těžko veřit, jaké hodnocení to tu má, kdo dal víc než jednu hvězdičku, ten má bezpochyby vrozenou vadu mozku. Promiňte, že jsem k takovým hodnotitelům tolik kritický, ale tohle je dno. Lenßen & Partner je proti tomu geniální veledílo, zasluhující oskara ve všech kategoriích. ()

Eilean Donan

všechny recenze uživatele

Za časť 01x04 Rytieri vs. Piráti dávam 3***. Nebolo to presvedčivé, vnútorné rozbroje po víťazstve pirátov ostali. Ale pokračujem s porovnaním SS vs. Viet Cong, takže uvidíme, či budem presvedčenejšia. PS: Aj tak si myslím, že ide skôr o taktiku, resp. stratégie a načasovanie, nech už máte akékoľvek zbrane, aj keď je fakt, že je tu dôvod (aj keď z trošku iného súdku), prečo sa rytieri a koniec koncov už ani piráti, v tradičnom poňatí, nepresúšajú po okolí. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnocení velmi záleží na shlédnutém dílu (pokud tedy nejste takoví fanatici, nebo v telce nestihnete všechny). Já viděl tuším 4.díl - středověký pirát vs rytíř. A dle mého názoru jsem schytal spíše ten podprůměrnější díl. Rozhodně mnohem více by mne zajímaly díly Yakuza vs Mafie případně ninja vs sparťan. Co mě ale hodně ruší a vadí jsou ty neustálé vycpávkové prostřihy a rádoby historické scénky a milionkrát opakované představovačky. Kdyby se toto vymazalo, ta minisérie by měla takových 20minut/díl a všichni by byli spokojení. Takhle je tam více nudy a nic neříkajících dialogů a scén oproti akci a testům. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Zajímavě udělaná podívaná. Občas se mi sice nelíbí to porovnávání zbraní na různých věcech (střelba pušek na různý terče atd.), ale to se v klidu přežije. Asi nejvíc se mi líbila Yakuza vs. Mafie a Green Beret vs. Spetznaz. Naopak nejmíň zajímavý mi přišlo porovnávání Spartan vs. Ninja. Body navíc přidává závěrečné zpracování souboje - to se mi líbí. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jojo, ty "simulované bitvy" jsou nadstandartně stupidní (byť jen povinně vizualizují procentuální odhad, vytvořený počítačem), jelikož strohé cvičeníčko s figurínami těžko nahradí válečné skutečnosti a schopnosti/zkušennosti jejich účastníků z patřičné doby. Jinak ovšem nemám výhrad - seriál je to zábavný, nevycpávaný zbytečnou vatou a cílová skupina dostane slušný počet informací o prostředcích, kterými si naši prapředkové třískali po lebkách. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Všechny vědecké experimenty probíhaly na neživých subjektech. Poprvé, kdy proběhl test na člověku, bylo v 1. epizodě 2. série s názvem „SWAT v.s GSG“. (chaometic)

Reklama

Reklama