Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film snad s tím nejdebilnějším dějem co jde vymyslet, něco tak přiblblého se jen tak nevidí, ale i přesto je film zvláštní tím že dokáže filma chytit protože si divák naivně myslí že se něco stane, a já říkám stane se prd. Jednou za deset minut zazní hudba a člověk co prohraje zmizí, čekal jsem aspoň nějaké rozuzlení které se ale také nekonalo. Prostě spotřebitelské béčko. ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Námět je docela zajímavý a prostředí ještě také ujde. Tím bohužel všechny klady tohoto díla končí. Postavy jsou všechny více méně nesympatické a jejich jednání je hloupé. I přes svoji krátkou stopáž, díky monotónnímu ději (nějaké ty keci, hudba, dveře a zase znovu), film začne poměrně brzo nudit a znovu už nezaujme. Avizované šokující rozuzlení je navíc průhledné jak mastný papír už zpočátku. 30% ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Tak...a teď si asi plno lidí řekne, že jsem kus vola, nebo hůř, že nemám hororový vkus. Ale mně tohle přišlo celkem povedený. Abych řek pravdu, musím se přiznat, že židličkovou jsem nikdy neměl rád a měl jsem z ní podivný pocit strachu...vždy když se hrála u nás na zábavách, nehrál jsem a i přesto to ve mě vyvolávalo šílený pocit. Takže tenhle film měl pro mě děsivou pointu. I když byl už od začátku prokouknutelný, kdo přežije a kdo vlastně je Nathaniel. Mohlo z toho být naprosto geniální horor, jen kdyby se do toho dalo trochu víc života a boj o život...nebo se možná dozvědět jen o torchu víc. Kdo onu hru chystá a hlavně proč jí chystá. S vysvětlením ve filmu jsem se opravdu nespokojil. Atmosféra byla temná a co si budem nalhávat, do těch dveří by mě nikdy nikdo nedostal. Možná i to by film oživilo. Ale i tak jsem měl u filmu podivný pocit. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Ech. No ať to dopadlo jak chtělo, ten film stál nula nula prd a milovníci vyvražďovaček velmi snadno skočí na lep. Dá se tedy předpokládat, že film něco vydělá při minimálním úsilí. Mno ovšem paskvil je to nehorázný. Těžko pohledat mizernější herce a vložit jim do úst pitomější slova. Vskutku bravo, to je hodina a půl pro náročné... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to vůbec nemá špatný nápad. No vážně - vemte tuhle dětskou hru a udělejte z toho boj o život. No, jenže to provedení, to je problém teda. Sedm debilů ve složení nějaký unname chlap, který umře první, neschopná holčina, nemluvný podivín, namachrovaný debil z Hollywoodu, Betty z Mulholland Drive, agresivní nabušenec, kterého vyhodili z armády a mladá a úplně blbá režisérka jsou zavření kdesi ve sklepě. Šest židlí, je jich sedm. A začíná hra. Oni ti lidi fakt působí jako z Vyvolených, takže to má ten pocit reality show. Bohužel, není pak komu fandit, nakonec už jsou teda ti poslední symptičtější, ale trvá to. Nic moc se neděje, vždycky jen ten co prohraje někam zmizí (a tam umře), nijak se to nerozvíjí a pak přijde strašně nečekaný ending. No, nečekaný, ale možná tak pro hodně pomalé diváky. Ten film začíná scénou, ze které je úplně jasné, kdo za to může a co bude následovat. Když už jsme ve sklepě, je celkem rychle jasné, jak to celé skončí. Vzhledem k tomu, že to tady někdo nepobral (co?), tak prosím: SPOILERY Matka má v domě jakési retardované démonické dítě a o to se stará. O 12 let později si unese několik študáku, se kterými si hraje hru a pak je zabíjí. Vítěz dostane odměnu - další rok v té hnusné místnosti ve tmě, dokud se nenajde další skupina. KONEC SPOILERŮ. No, to je všechno. Nápad dobrý, občas je to celkem fajn, ale má to nelogičností až běda. A těch děr ve scénáři! Ach jaj, já mám na tyhle horory prostě slabost, o to horší je, že za řeč stojí jenom Kostka. 2* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)
  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)

Reklama

Reklama