Reklama

Reklama

Martha Marcy May Marlene

  • USA Martha Marcy May Marlene (více)
Trailer 1

Martha (Elizabeth Olsenová) po dvoch rokoch utečie zo sektárskej komunity a snaží sa vrátiť späť do normálneho života s pomocou sestry a jej manžela. Pobyt v sekte ju však príliš poznamenal, začína trpieť paranoidnými stavmi a prestáva rozoznávať sny od reality. Má ešte nejakú nádej, alebo už je príliš neskoro? (TV JOJ)

Diskuze

sakulas

sakulas (hodnocení, recenze)

Prostě vůbec nevím jak se k tomuhle filmu zachovat. Myslel jsem si, že to odkoukám, nebude to nic převratného, ale mohlo by to něčím zaujmout... No a po skončení filmu jsem se cítil hůř než po Záhadě Blair Witch. Jít si zapálit cigaretu na zahradu v jednu v noci byl pak velký adrenalin. Asi bych to řadil k psychologickým hororům, i když je pravda, že situace Marthy je zcela reálná. Nicméně i horory mohou být reálné. Zřejmě je to správné psychologické drama, když dokáže člověka takhle sežrat, ale s hodnocením si asi stejně počkám na dobu neurčitou.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Dobre natočené,veľmi dobre zahrané od Elizabeth Olsen,ktorá to môže dotiahnuť fakt ďaleko,ak sa bude dostávať k dobrým úloham,ale film je tak pomalý a skurvene nudný,až som to musel po hodine vypnúť..mám rád drámy,ale toto fakt nie...a niesom pribrzdený.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

Pozeram že tu je viac pribrzdených ako na IMDB.... Film perfektný, vykony, kamera, striedanie dejovych linii, asi si fakt zasluži oscara. Premyslena dráma s nutnosťou vnímať film a nie popri tom čítať facebook ;-) Aspon mna ten film pohltil, nič som nečakal ale zostal som v nemom úžase...

Fitin

Fitin (hodnocení, recenze)

DVD a Blu-ray vychází 21. února. Jsem docela zvědavej. ;) 

Reklama

Reklama