Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

22/22 V podstatě mě uráží každá minuta tohohle blábolu. Postavit sitcom na jednom z nejrozšířenějších stereotypů indických call center by sice nemusel být zas až takový problém, ale Outsourced stagnuje už od první minuty, přešlapuje na místě a nedokáže si najít vlastní postoj. Nemá ani dokonce nejmenší snahu využít stereotyp ve svůj prospěch a naučit se s ním žonglovat. Navíc to celé vypadá hrozně amatérsky, herecky je to totéž a je naprosto zbytečné tomu dávat jakoukoli šanci. Nemá to žádné tempo, timing je špatný, takže zbývá jen zodpovědět základní tezí - když už víte, že skutečné indické filmy jsou to pravé ořechové, neexistuje pádný důvod udělat krok zpět k opatrnému tápání. Jakmile máte za sebou filmy jako Láska na druhém konci nebo Moje velká indická svatba (díky kterým vás přešla tréma), Outsourced vás neobohatí. Snad jen v případě, že jste cílovka na pofidérní český název Haló, tady Indie a očekáváte jedno velké nemastné neslané nic. Jediné, díky čemu jsem vydržela až do konce, byl soundtrack z velké části sestavený ze skutečných bollywoodských hitů a jeho interakce se scénářem. Pro lenuse (aneb každé dva roky si tu můžem nechat jednu větičku navíc, jestli máš pocit, že je to takhle ideální forma komunikace): Myslím, žes to byla ty, kdo dlouze teoretizoval o tom, proč se dívat na špatné dlouhé filmy, když můžeš dělat něco jiného. Ok, to je tvoje řešení. Mě se zas v principu příčí hodnotit fragmenty (ať už filmů nebo seriálů). ()

divak84 

všechny recenze uživatele

je to nuda, vtipné to není (aspon ne pro aspon trošičku naročneho diváka který se chce zasmat něčemu co opravdu k smíchu je), předvídatelne, klišovite (super holka nikoho neoslovuje ale noveho noumu samozřejmě od první minuty miluje) atd atd atd. nulová invence a přitom svěží a nový nápad s call centrem se dal vytunit daleko lepe ()

Reklama

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Jsou vtipná místa, ale více převažuje těch hluchých, kdy prostě čekáte, až to přejde a něco se stane. Jsou exelentní postavy, které chcete vidět znovu (Madhuri, Charlie a svůdná Tonya :o), tak postavy, které kazí dojem, viz. Gupta, k čemu? V celku je to ale hezký, vtipný a příjemný pohled na život v Indii :o) ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Mám to (ne)štěstí, že jsem opravdu transferoval jeden projekt do indie a proto tu nacházím spoustu vtipných situací, co opravdu sedí jak prdel na hrnec... Bohužel dojem z celého seriálu mi kazí sentimentální a soucitná linie příběhu, škoda. Kdyby se USA odvážila bez servítek si udělat legraci z Indického outsourced systemu a vykašlala se na skryte omluvy, mohlo to byt mnohem lepší. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Outsourced má strašně velký potenciál, který bohužel plní jen tak z 60-70 %. Dokážu si představit daleko zábavnější seriál na toto téma, tady se seriál drží strašně při zemi. I přesto je ale Outsourced velice dobrý a rád jsem se na něj podíval. Celkem se divím, že nedostal druhou řadu, zas tak málo sledovaný nebyl (pokud se bavíme o NBC). Závěrem musím dodat, že po Community je to druhý seriál, o kterém vím, co má nadmíru zábavnou paintballovou epizodu. ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama