Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Možná to je tím, že prostě miluju britské romantické komedie a tahle měla navíc ještě perfektního Davida Tennanta a k tomu opravdu skvělý scénář. Musela jsem se skoro celou dobu smát a na konci jsem se málem rozpustila. Trochu mi to připomínalo Přestupný rok, jeden z mých oblíbených filmů, ale řekla bych, že tenhle je ještě o chlup lepší. Samozřejmě to bylo všechno hrozně předvídatelné, ale jak jsem řekla, vtipný scénář, skvělí herci, krásné Skotsko, já byla 100% spokojená. *scénáristická perlička je hned na začátku - "we could get married in the outer space" :D* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Crazy prvky jsou někdy sporné, ale postupně jsem si na řeč filmu tak nějak zvykl. 1) Nenáročný snímek se odehrává v krásné přírodě ostrova Hegg (Vnější Hebridy) za doprovodu příjemných songů._____ 2) 40letý Skot David Tennant (spisovatel James) a 31letý Texasan, otevřený homosexuál, Michael Urie (Lářin agent Steve) rovněž přispívají k celkové pohodě. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmu, který by mi normálně byl naprosto ukradený. Jenže tohle není normálně. A nepodíval bych se na to, ani kdyby to bylo sebelepší a Tennant v tom nebyl. Jenže Tennant tam je i slabší hodnocení mě k tomuto filmu dokázalo přitáhnout, A je to jen dobře, protože Náhradnice je opravdu nesmírně pohodový film. Je to anglické, odehrává se to na skotském ostrově (exteriéry super), mezi hlavními hrdiny to jiskří a scénář je prostě fajn a přináší několik originálnách a funkčních nápadů. Alice Eve je kočka a mezi opět neuvěřitelně skvělým Tennantem (pořád platí, že kdybych byl ženská, tak ho miluju) a Kelly Macdonald to báječně funguje a je radost spolu ty dva sledovat. A i ostatní herci (Sally Phillips, Moran, Fleet) byli skvělí. Délka je úplně akorát, takže si Náhradnice celou dobu drží své pěkné tempo a vůbec nenudí, neboť jak už jsem psal, na první pohled jednoduchý scénář je plný funkčních nápadů. Tenhle film mi prostě neuvěřitelně sednul, a to, že má tak příjemnou atmosféru v nádherném prsotředí a Tennanta, to už je jenom milý bonus. Škoda, že je tady tak podhodnocený. A říkejte si co chcete, ale tenhle Doctor prostě v blbých věcech nehraje. 80%. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Za toho Morana a Macdonald to do konce stálo dokoukat, ovšem film je to i tak mírně pitomý a chvílema dokonce pitomý. Je škoda, že se tvůrci víc neodvázali, mohl z toho být vtipný střet civilizací jako u Pomáhat a chránit, dokonce snad i s lepším obsazením, o to je to větší škoda, když takový Moran se ve filmu objeví všeho všudy maximálně na jednu dvě minuty a fakt, že se jedná o hodně nevyužitý potenciál pak jen potvrzuje to, že ani Doctor Who a ani roztomilá Macdonald se svojí parádní skotskou angličtinou film zachránit nedokázali, i když jsou to nepopiratelně skvělí herci. Škoda. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Procentuální hodnocení na ČSFD dlouhodobě osciluje mezi 50 a 55 % a osobně myslím, že to přesně odpovídá kvalitám téhle veskrze průměrné romantické komedie. Dolů táhne Náhradnici těžce předvídatelný scénář s většinou nic moc dialogy a jenom minimem opravdu funkčních gagů a slovních přestřelek. Nahoru naopak obsazení sympatické dvojice Davida Tennanta a Kelly Macdonald, kteří se dokáží povznést nad špatně napsané charaktery, lokace v prostředí krásné přírody britských Hebrid a slušná hudba. Na slaboučkou třetí hvězdičku vytáhla v mých očích Náhradnici přítomnost Kelly Macdonald, pro kterou mám dlouhodobě slabost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 27. června do 31. července 2010 na ostrově Man, v Glasgow, na zámku Caerlaverock v Dumfries a u jezera Loch Fyne. (Zix.)
  • V 35. minutě je zmíněn anglický teoretický fyzik Stephen Hawking, ve 45. minutě literární postava Tarzan a v čase 01:02:00 literární postava Popelka. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno