Reklama

Reklama

Jesse Stone: Bez výčitek

(TV film)
  • USA Jesse Stone: No Remorse (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policejní šéf Jesse Stone odchází z Paradise do dobrovolného exilu poté, co byl suspendován a začne vyšetřovat sérii bizarních vražd v Bostonu, do kterých je podle něj zapletený Gino Fish, místní nemilosrdný boss podsvětí... Policejní šéf Jesse Stone, jenž byl suspendován městskou radou v massachusettském Paradise, začne melouchařit pro svého kamaráda, velitele státního oddělení vražd Healyho a pomáhá mu s vyšetřováním série bizarních vražd v Bostonu. Rose a Suitcase tak zůstávají na řádění kriminálníků v Paradise sami. Jesse je přesvědčen, že brutální zločiny mají nějakou spojitost s nechvalně proslulým bossem podsvětí Ginem Fishem a, ve snaze zapomenout na pracovní i osobní trable v Paradise, do jejich objasnění soustředí veškerou energii... (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

Prepperka 

všechny recenze uživatele

Tyhle detektivky jsem neznala, až před pár měsíci jsem na jednu náhodou narazila v tv (Smrt v jezeře). Zaujala mne natolik, že jsem si stáhla všechny díly a v rámci nemoci je všechny zhlédla během dvou dní. A říkám super, jsem nadšená. Z posledních dvou dílů nejméně, těm něco chybělo, něco přebývalo, a už mne nebavily. Ale tenhle šestý je skvělý. Užívala jsem si pomalé tempo, opakující se hlášky, příběh, který si dává dostatek času vychutnat emoce, prokreslit postavy, zachytit nádhernou přírodu... a to vše podladěné krásnou hudbou. Pro mne tedy bezvadná oddychová detektivka, která má všech 5 P (tedy hvězdiček :). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že úroveň této série začíná celkem klesat. Laťka byla asi vyzvednuta moc vysoko. CITÁT - Dostanu auto,......... Jesse Stone byl suspendován radou města Paradise a dostal neplacené volno. Avšak jeho kolega mu navrhl, aby mu dělal asistenta při vyšetřování vražd v Bostonu. Tak se ptám, není to spíš povýšení? CITÁT - Když nevíš kam jít, vrať se na začátek........... Ani tento kriminální příběh mě nějak moc neoslovil, opakované vtipy již nejsou vtipem a obsahově toho také není moc co zažít. CITÁT - Jdu udělat kafe.......50% ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Bez výčitiek môžem dať plný počet hviezd, lebo bez výčitiek si idem na všetkých filmoch p nezameniteľnom Jesse Stonovi, ktorý vyrieši každý prípad ako nikto a popri tom si skomplikuje súkromný život ako nikto stihne si párkrát zasexovať a vypiť pár fliaš whiskey a do toho si získať pár tisíc nových fanúšikov. Jesse Stone je jednoducho stará škola, ktorá sa dnes už len tak nevidí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Technicky o něco malinko lepší než předchůdci, ale tentokrát mě nezaujal ani jeden z případů. Vyšetřování je poměrně nezáživné a to neustálé opakováni dialogů či Jesseho úchylka na to, aby ho každý oslovoval křestním jménem, je poměrně pruda. Postava Jesseho je mi ale dost sympatická a doufám, že série nabere s novějšími díly druhý dech. Chělo by to díl minimálně tak dobrý, jako aktuální "stonegirl". ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Wow. Tak jsme se nakonec dočkali toho, že si Jessie pořídil telefon, buduje vztah se svým pejskem a je to říznuté atmosférou města, než malé vesničky. Díky tomu nabízí tento díl úplně jinou dynamiku, protože je to posun vpřed a k tomu místama fantastickej střih. Hudba zatím nejlepší za celou sérii. A dovolím si říct, že No Remorse je doteď nejvíce pestrá epizoda. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Nové Skotsko v lokalitě Halifax. (Terva)

Reklama

Reklama