Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

borohub 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s mistry aukce, či válkou skladů tak tohle je daleko lepší. Moderátoři jsou sympaťáci, co byl největší kámen úrazu v mistrech aukcí - nějaká autentičnost, v tomto pořadu odpadá, už jenom z důvodu, že občas je člověk poslán do řitě s padělkem, dále je prostě daleko uvěřitelnější, že lidi někde na půdě schovávají skutečné poklady, které jednou za čas přinesou do zastávarny.. Občas je to i docela poučné. Není to takový typ pořadu, které bych hledal někde na netu, stahoval si je a pouštěl si je, každopádně když to běží v TV tak se na něj podívám. 75% ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl 2 díly (respektive 1 díl a cca 10 minut druhého) a musím říct, že je to strašlivý hnůj. Samozřejmě to je připravená reality show a nemá to se skutečným "bazarem" či "výkupem" - nebo co to je - absolutně nic společného. A výrazně mě překvapuje, že to ještě Nova či Prima nenatočily v české verzi. Jednu hvězdu dávám za to, že se člověk něco dozví. Do prdele - tohle vážně je prototyp dnešní zábavy????!!!! Odpovím si sám - ano, je. BOHUŽEL.... ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele

pohlad do americkej zalozne ktoru vlastni jedna podarena rodinka. vykupuju starozitnosti, ktore posuvaju dalej zberatelom. na kazdom trejde maju minimalne tak 70% zarobku (ako pise kulyk, mozte to byt az 100 nasobok) a miestami sa vobec nehanbia osmeknut nic netusiacich predajcov. ma to tak 15000, ponukam vam 1000, viac nie. okay... takze ak mate zaujem o starozitnosti a chcete vidiet ako vyzera americky biznys v praxy. inac co ma torchu stve je ze zakaznici chodia do zalozne a tvaria sa ze tym pawn stars nieco dlzia. scenario je rovnake - viete, to nie je artikel co sa dobre predava, moze nam to tu trcat roky, kazda vasa prva ponuka je uplne mimo a nasa protiponuka bude 15% z vasej prvej ceny. okradacka po americky, nic viac... jediny bonus je ze vam k zaujimavym veciam povedia nieco z historie. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsme naprosto slušní lidé a typičtí podnikatelé, proto můžeme na kameru ukázat, jak od senilního starce nad hrobem vykoupíme něco, o čem mu nablijeme, že se jedná o totální shit. To jsme lidumilní, čumíš Ameriko, co? A pak to bouchnem za stonásobek, protože kšeft se musí točit, jinak se zadrhnou kapitalistická kolečka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"2.000 dolarů je mnohem míň, než jsem chtěl, ale je to lepší než nic, takže jsem spokojený." Opravdu? Poslouchají se ti lidi vůbec? A neexistuje ve městě ještě jiná zastavárna, kde by třeba dostali víc? Asi neexistuje. Já bych tedy pánům zastavárníkům neprodal ani úředně ověřený podpis Járy Cimrmana, ale občas se při souboji s večeří mrknu na to, jak se zkoumá původ věci a jak se lidi nechávají nadšeně okrádat. Alespoň je to poučné. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Po uvedení první série zažil podnik obrovský rozkvět. Vedení bylo "bombardováno" žádostmi o zaměstnání a fronty zákazníků dosahovaly až před před vchod zastavárny. (oje)
  • Pro zákazníky bylo původně pouze parkoviště dál jižně od prodejny. Prostory na parkování severně od zastavárny, kde se nachází cedule "Pawn Shop Parking", bylo původně parkoviště pro místní státní zaměstnance, kde hrozilo, že cizí vozidla dostanou botičku nebo budou odtažena. Po zvýšení zájmu o obchod však byly prostory odkoupeny a nyní jsou užívány pro potřeby zastavárny. (oje)
  • Předtím, než začal pracovat Austin "Chumlee" Russell v zastavárně, pracoval jako prodavač v obchodě se sendviči. (didas)

Reklama

Reklama