Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

A máme tu dokonalý americký kopírák. Američanům asi ještě nikdo neřekl, že existuje dabing, který problém s cizím jazykem vyřeší mnohem snadněji. Navíc bez nutnosti vyměnit hezkou a sympatickou Christu Theret za protivnou a nehezkou Miley Cyrus, která, chválapánubohu alespoň za to, zatím ještě nevyplazuje jazyk jako Gene Simmons a nevystrkuje na každého zadnici. Jinak není moc co řešit. Děj i většina scén jsou okopírovány do posledního slova a nejmenšího detailu. Něco je přehlednější vež v původní verzi a něco méně, něco je vtipnější a něco méně a kdo neviděl originál, klidně s tímhle vystačí. I když je to vlastně jen náhražka. Pokud by se někdo rozhodovoal, které verzi dá přednost, radil bych spíš tu francouzskou. Přece jen je v mnoha ohledech lepší. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Koukatelné to je. Sice mám ráda americké filmy mnohem víc než francouzské, ale taky úplně nechápu, proč museli nutně kopírovat předlohu. Původně jsem si chtěla stáhnout právě ji, ale bohužel došlo k omylu a já byla nucená se koukat na film v hlavní roli s úděsnou Hanou Montánou. Kromě ní byli ale všichni celkem sympatičtí (Douglas Booth,Ashley Greene, Demi Moore). Mělo to pěknou atmosféru, ale příběh byl naprosto o ničem a ty "trable" hlavní hrdinky byly prostě k smíchu. Ale na jedno shlédnutí to je a na herce se dá koukat rozhodně líp, jak ve francouzské verzi. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama