Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč. /// Edit druhý den: Aha, už chápu! To natočil stejný režisér jako The House of the Devil, z jehož pojetí estetiky osmdesátek mě málem opustily vnitřnosti -- já trouba si toho nevšiml. Dobře mi tak. Tenhle film je ještě výrazně prázdnější a slabší. Duchovské elementy, na to, že na 1:40 film o ničem byly asi tak čtyři desetivteřiny, nestačily. /// Ještě bych dodal -- film mívá dva plány, na pozadí nějakého děje se vypráví vnitřní drama postav, jejich vývoj odněkud někam, překonání krize, dospění a tak. Tady první plán byla hrozně slabá bububu bez děje, a druhý plán byl naznačený tak hrozně špatně (postavy byly úplně nesmyslné a bezživotné) a natolik nefungoval, že to prostě nechápu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

West není pro mě. Jeho House of the devil jsem se vyloženě pronudil a trpěl jsem i tady. Opět klasika se strašidelným domem či vtomto případě hotelem, kde se dvojice zaměstnanců snaží vyvolat ducha ženy, která se tady oběsila. Jsem nenáročný divák, takže jsem čekal lekačky a strašidlo prohánějící se ponurými chodbami. Dostal jsem ponurou chodbu a kluka s holkou, kteří celou dobu blbě plkali, potažmo nahrávali zvuky, jež starý dům vydával. Ukázal se i duch, ale spíš než mrazení ve mě vyvolal rozpaky. Westa tímto škrtám. 15% ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

A Lonely Place (With a Lonely People) to Die. Ta nejklasičtější duchařská story s upgradovanými klišé (stejně jako v Insidious) a blaženou nevědomostí, co se to tam vlastně děje. Rozhodně ne pro každého, ale já si ty pomalý záběry náramně užíval. Zajímavost: ve stejném hotelu pobýval před pár lety štáb během natáčení House of the Devil, režisérova předchozího filmu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Westovým nejoblíbenějším filmem je určitě Osvícení,když mu osud dal to štěstí,že se může živit točením hororů,u svého dalšího projektu vykastroval svůj nejmilejší film a ještě se přitom 20x koukal na Wanovo Insidious a přemýšlel co mu ukradne,nakonec mu ukradl piáno a Noirový nádech.Svým způsobem řemeslně dobrá práce,ale pouze po technické stránce.Castingový fail v podobě Sary Paxton,která sice hraje skvěle,ale neuvědomuje si,že hraje v hororu a né v nezávislé letní komedii.Příběh by si vycucal z prstu i retardovaný čtenář chvilky pro tebe a navíc se nedohrabe k žádné pointě,i když je od příchodu starého pána průhledný.Co na tom že se Westovi daří primitivní lekačky pomocí rychlých střihů a zvuků,které natočíme za pár měsíců při našem dalším projektu taky a to slavnostně přísahám.Podivná patlanina všeho možného,kde se plných 85 minut absolutně nic neděje,aby se to přes tři mizerné lekačky dohrabalo do pointově prázdného wtf finále,dle staré školy.Jeden z obsahově nejhorších hororů posledních let a opravdu trapný pokus o jakou si originální podívanou,z tohodle já se teda fakt N*E*P*O*S*E*R*U* :D Wanovo Insidious spláchne tuhle brečku do kanálu.25% za kameru,nádech občasné atmosféry a komediální výstupy Sary Paxton,které ovšem nemají v hororu co pohledávat. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Ti West je kvalitní hororový režisér a od The Innkeepers jsem čekal hodně, ale po konci filmu jsem byl mírně zklamaný. Čekal jsem duchařinu, kde se budu bát, ale místo toho posloucháte celou stopáž jen slušné dialogy a něco málo se začne dít jen cca posledních pár minut. Na druhou stranu nikdo neumí tak natočit obyčejný průchod hotelem jako Ti West. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama