Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

juta 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoiler! Poměrně dlouho trvalo, než se tam začalo něco dít. Potom tam byly slušné scény, které přinesly nějaké to napětí a zimomriavky. Na konci jsem čekal nějaké rozuzlení o uvězněných duších, to jsem bohužel nedostal. Některé lekací scény mohly být víc propracovanější a některé nenaháněly strach vůbec. Musím pochválit to čekání na nějaké vystrašení, kde jsem byl opravdu v napětí, kdy, kde, kdo vybafne a co se stane. Závěr je svým způsobem zajimavý, ale pro náročnější diváky bude zřejmě nedostatečný, já jsem čekal trochu něco víc, i tak to ale byl dobrý duchařský horůrek. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nevím sice moc, ale vím trochu o spoustě věcí........... Ve velmi pomalém duchu se příběh rozjíždí. Převážně sledujeme jen nic neříkající dialogy mezi Claire (Sara Paxton) a Lukem (Pat Healy) Až po dvaceti minutám začnemě pomalu chápat o čem to bude. CITÁT - V tomhle hotelu jsou duchové......... Divák poznává minulost hotelu, kde Claire a Luke pracují. Druhá linie příběhu nás seznamuje s Madeline O´Malleovou, která byla nalezena ve zmíněném hotelu - mrtvá. CITÁT - ......a tak duch Madeline chodí po hotelových chodbách a čeká na svou lásku........ Události v hotelu Yankee Pedlar Inn se začínají stupňovat a zvyšuje se mrazení v zádech. CITÁT - Oni nechtějí říci co chtějí............ Zdálo se, že by to mohlo býti dobré, ale události posledních chvil příběhu spadly tvůrcům do sklepa a ponořily se do laciného hororu. CITÁT - Duchu Madeline O´Malleové, zjev se nám!!........................ ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Absolutní průměr absolutně ve všem. Nespoléhala bych na to, že to utáhnou herci (neutáhli) ani příběh (nuda), pochvalu zaslouží snad jen zvládnutě podaný budování napětí, který ale kazí jakási lehce komediální poloha či co (nevhodnej charakter hlavní hrdinky). Upozorňuju, že je to přesně ten typ filmu, kde se hodinu a čtvrt střídá nic s pár scénama detektivního pátrání po duchách pomocí magneťáků - samozřejmě s občasným mírným polekáním - aby v posledních patnácti minutách nastoupilo jakýs takýs strašení a byl konec. To jen tak na okraj, abyste od toho nečekali snad něco intenzivnějšího. Dá se to, pokud člověk přistoupí na "pravidla hry". Jo a opět pokus vyděsit Chopinovým legendárním nokturnem. Copak to jde? ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Prvních 40minut vzduchoprázdna zachraňuje Sara Paxton, pak se duch oběšené nevěsty pochlapí a zahraje na klavír. Následuje dalších 40minut vzduchoprázdna, nikdo na nic nehraje a na nervy už vůbec ne, maximálně v tom stylu, co jsem si to zase pustil. Pak umře jakýsi dědek. Pak udělá baf oběšená nevěsta, baf mrtvej dědek, ještě jednou baf mrtvej dědek a naposledy baf oběšená nevěsta. S toho bafání hlavní hrdinka umře a já málem nudou taky. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ti West, mladý režisér, ktorý sa v mäteži hollywoodskych hororov snaží profilovať ako tvorca autorských hororových filmov s dôrazom na budovanie napätia podľa klasických princípov hitchcocka a kubricka a na odkaz hororov zo 70-tych rokov urobil od predošlého filmu (house of the devil) výrazný posun a to tak po stránke formálnej ako aj obsahovej a vytvoril naozaj pozoruhodný nezávislý horor. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama