Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Chipmunkové ztroskotají kvůli Alvinovým bůbůstkám na ostrově a jejich pán Dave se je snaží zachránit. Jim na ostrově mezitím začíná hrabat a potkají jakousi psychopatku která je posedlá pokladem z Ostrova. No, není to vtipné? Ne není milí tvůrcí, je to SMEŠNÉ!!! Jednička byla fajn rodinná komedie, dvojka byla typická ne příliš povedenná dvojka, ale tady tenhle film je hitparáda trapnosti. Je to nereálné, hloupé, blbé, nevkusné a vy celou dobu koukáte na plátno a v duchu se ptáte co to je?? A tak se tedy ptám: CO TO JE??? ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jenom tržby zastaví tohle krveprolití ušních bubínků. Třetí pokračování je vyloženě vysáté z předchozích dílů, že to víc pomalu nejde, ale i tak už jsem stejně moc nečekal. Za zmínku stojí maximálně ocitnutí na ostrově. Čistá hloupá komedie, která nabízí jen svoji tupou stránku a potápí se jisto jistě ke dnu filmového průmyslu. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Reklama

AndysekAndys 

všechny recenze uživatele

Jednička výborná, dvojka ucházející, trojka...nepamatuju si, že by v jedničce byl Alvin tak strašně příšerný, na nervy lezoucí a neposlouchající. Ve dvojce byl ješitný a sebestředný a sobecký, ale tohle už bylo moc. Jinak to nebylo škaredé, pobavila jsem se, ale prostě už to bylo spíš jenom do počtu. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Přátelé, kolikrát jste četli, nebo viděli film o tom, jak se člověk dostane na opuštěný ostrov a tam zažívá dobrodružství s domorodci. Podle mě to zná každý a zřejmě po nějaké době to přijde už celkem nudné, aby se to opakovalo u dalšího filmu... bohužel tomu tak doopravdy je ve třetím pokračování našich superhvězd a Chipetek, kteří se opravdu ocitnou na opuštěným ostrově a aby to nebylo málo, tak na tom ostrově už žije slečna Zoe, prakticky bez jídla 10 let a v dobré náladě, ačkoliv nemohla stále najít skrytý poklad. Do toho Dave se je snaží najít a Ian si k tomu vezme pelikáni oděv a chová se s prominutím jak magor. Aby toho nebylo málo, tak se ze Simona stane romantický francouz, kterého kousne had. Není to už přehnané? Nesmí chybět ani nálož už oposlouchaných písniček jako Bad Romance, Firework. Pár momentek mě ale pobavilo, třeba jak Alvin zvolal: "Au moje kuličky" při souboji o jídlo s Mangem. Možná ale to ale přehnali s hazardem na lodi. Přece jenom jsou ještě Chipmunkové děti a Alvin se oblékal až moc společensky, až to bolelo. Film jsem si ale užil. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)
  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)

Reklama

Reklama