Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade má aj jednoduchá hra na mačku a myš v jednej maličkej bankomatovej búdke svoje čaro. Ktovie, ako by som reagoval na mieste tých teenagerov, či by bolo lepšie vybehnúť (veď všetkých troch naraz tak ľahko nechytí), alebo sa mu postaviť tvárou v tvár, traja proti jednému zabijakovi, hm, istá šanca by tu bola. Alebo možno nie. Keď totiž tí traja chudáci videli, že zabijak sa so svojimi obeťami nemazná a bez problémov si poradí s náhodným okoloidúcim či s ochrankárom, rozhodli sa čakať na pomoc, otázne je len to, či sa im to napokon oplatilo. Dokonca sa dočkáme aj jednej scénky, pri ktorej som sa schuti zasmial. Slušné herecké výkony, pekná kamera, hlavné postavy aspoň kúsok premýšľali (teda väčšinou). Pre mňa parádne odvedená robota a jedno viem celkom určite: Nechcel by som mať za pätami takého potvorského, prefíkaného a vychcaného zabijaka ako bol tento tu! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Když se na to podívám s nadhledem, nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, to ne. Kecal bych ale, kdybych řekl, že jsem se někdy nesmál - smál jsem se totiž opravdu každou chvíli nad silnou demencí hlavních tří aktérů - film je totiž přeplněný nelogičnostmi až k prasknutí! Na to, abych každou vypisoval jsem přílíš líný, ale řekněme že každou situaci, kterou nějak vyřešili, byla řešena naprosto nelogicky, silně do očí bíjící... A to je dost škoda, protože jak jsem řekl, nedá se říct, že by to byla vyloženě totální nuda -- nelogičností je tam ovšem tolik, že opravdu nad scénaristami zůstává rozum stát... ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Ten chlap bol ako nočná mora.Psychopat bez tváre.Jeden proti trom-to je silná prevaha.Ja byť na ich mieste urobím všetko úplne inak,ale slovíčko keby nechajme tak.,ale na strane druhej nikdy nehovor nikdy...A na strane 3. sa mu čudujem,že si dal tú námahu s odstránením 3 ľudí pred vyjedaním vianočných koláčov.Dovolím si pár riadkov o neustále sa opakujúcej problematike dostupnosti signálu,kde u tohto to zašlo až tak daleko,že signál by ste márne hľadali v meste,čo už by sme potom chceli v lese,nedajbože na púšti.V tej Amerike ked má,nikdy nič nefunguje.To je k posraniu.Prosím Vás,aby ,,security" nemali u seba zbraň je vrchol.V USA sa zbrane kupujú ako rožky a dnes už kade-kto tam vlastní zbraň.Jedna vec,ktorú som si vychutnala bol ten mrazivý vietor a štipľavá zima,ktorú som cítila až v kostiach.Na záver..aké ponaučenie z tohto celého tu vyplýva?V žiadnom prípade sa nikde nezastavovať a z večierka či oslavy kráčať rovno domov. ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Traja ľudia uväznený v bankomatovej búdke. Vonku na nich číha neznámi muž, ktorý má dopredu naplánované čo sa bude diať. Film sa mi veľmi páčil už len kvôli stiesnenej atmosfére. Priebeh bol slušný. Na konci bolo pekné rozuzlenie ako inteligentný vrah dokáže alebo respektíve nedokáže zahladiť stopy. Veľmi dobré 72% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „ATM“ je pro mě zklamáním, protože jsem si myslel – po zhlédnutí traileru – že by to mohl být dobrý thriller. Není to dobrý thriller, protože nebuduje napětí dobře. Zajímavá výchozí situace je vedena do konce očekávaný a nezajímavým způsobem, aby pak byla nasazena pointa, která je v duchu celého filmu unylá a nezajímavá. Slabé, ale přece jen by to mohlo někoho oslovit. V televizi. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)
  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama