Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

elanius 

všechny recenze uživatele

(130/2012, DVDRip) / Osobne by som videl film skorej v pozitínom svetle. Aj keď ma miestami začínali chytať nervy z konania postavičiek, radím vešetkým, tieto emócie treba rýchlo potlačiť. Ak sa vám to podarí čaká vás obstojný thriller (trochu samozrejme aj horor) typu tzv. obmedzeného priestoru (typický predstavitelia napr. Phone Booth, Frozen, Buried ...). A vôbec, už len pre ten nápad a názov filmu idem nad aj vďaka skvelej atmosére nad obligátny priemer. (7/10) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade má aj jednoduchá hra na mačku a myš v jednej maličkej bankomatovej búdke svoje čaro. Ktovie, ako by som reagoval na mieste tých teenagerov, či by bolo lepšie vybehnúť (veď všetkých troch naraz tak ľahko nechytí), alebo sa mu postaviť tvárou v tvár, traja proti jednému zabijakovi, hm, istá šanca by tu bola. Alebo možno nie. Keď totiž tí traja chudáci videli, že zabijak sa so svojimi obeťami nemazná a bez problémov si poradí s náhodným okoloidúcim či s ochrankárom, rozhodli sa čakať na pomoc, otázne je len to, či sa im to napokon oplatilo. Dokonca sa dočkáme aj jednej scénky, pri ktorej som sa schuti zasmial. Slušné herecké výkony, pekná kamera, hlavné postavy aspoň kúsok premýšľali (teda väčšinou). Pre mňa parádne odvedená robota a jedno viem celkom určite: Nechcel by som mať za pätami takého potvorského, prefíkaného a vychcaného zabijaka ako bol tento tu! ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

"Budou totiž uvězněni neznámým mužem." Nevěřte tomu. Tahle parta idiotů si nezaslouží slitování. Pokud totiž někdo stojí 100 metrů od bankomatu, představuje nebezpečí snad jen pro zfetovaného a dezorientovaného vola. Tím padá veškerá diskuze o čemkoliv dalším, protože tohle je prostě rána do palice. Pakárna. A nic to nezachrání ani závěr. Navíc teda herecké výkony jsou doslova otřesné, když už dělám komorní horor tak snad vezmu lidi, který to utáhnou. Jedna hvězda za námět. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Končí firemní večírek, a trojice kolegů míří domů. Po cestě dostanou chuť na pizzu, ale jelikož nikdo z nich zrovna nemá cash, zastaví se u jednoho bankomatu. K bankomatu, uzavřeného v prosklené budce, se dostanou díky bankovní kartě jednodušše, ale v cestě ven jim zabrání šílený chlapík v kabátu s kapucí. O tom že je šílený není žádných pochyb, když jen tak zavraždí okoljdoucího muže venčícího psa.... Tento film získá kladné body určitě svým originálním námětem - ještě štěstí že u nás jsou bankomaty více méně otevřené okolí, po tomto filmu bych do nějaké takové budky asi nelez. Ale tím bohužel výčet kladných vlastností film končí, a začínají ty záporné. Tak za prvé - absolutně nesympatičtí herci. Nejsympatičtější ze všech byl asi ten chlapík s kapucou, a to hlavně proto že za celý film nepromluvil ani slovo, a musím říct, že chvilkama jsem mu i fandil, když jsem viděl jak je ústřední trojice debilní. A za druhé - logika. V době kdy téměř každý (američan) posílá na twitter nebo fejsbuk že se ráno vzbudil, tak nikdo z trojice nemá mobil? Hm. Nenapadne je vyběhnout z budky a každý utíkat jiným směrem, nebo se vyplížit, když je chlapík zaneprázdněn jinou prací? Hm. Zapalovač, kterým mohou přivolat pomoc, najdou asi až po hodině a čtvrt. Hm. Mrznou, ale mrtvýho chlapíka nechají komplet oblečeného. Hm. A tak dále, a tak dále. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Když se na to podívám s nadhledem, nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, to ne. Kecal bych ale, kdybych řekl, že jsem se někdy nesmál - smál jsem se totiž opravdu každou chvíli nad silnou demencí hlavních tří aktérů - film je totiž přeplněný nelogičnostmi až k prasknutí! Na to, abych každou vypisoval jsem přílíš líný, ale řekněme že každou situaci, kterou nějak vyřešili, byla řešena naprosto nelogicky, silně do očí bíjící... A to je dost škoda, protože jak jsem řekl, nedá se říct, že by to byla vyloženě totální nuda -- nelogičností je tam ovšem tolik, že opravdu nad scénaristami zůstává rozum stát... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama