Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoilery!! Takhle podhodnocený thriller jsem neviděl roky! Z hlediska psychologické stránky absolutní špička v teen/Thriller žánru! Psychologický vývoj perfektního Marka Walhberga z místního,citlivého frajírka po neuvěřitelnou Psycho sviňi, až se vám bude chtít brečet! To co předváděl mi místy vyráželo až dech! Film bych rozdělil na tři části, kde v první vidíme klasickou teen seznamovačku plnou vzrušení a radosti, ve druhé fázi vidíme quantum zvratů,nečekaných překvapení a ve finishi příjde Home Invasion napínavý jako tangáče mé sousedky! Malé,thrillerové překvapení,které mě psychicky zničilo ! 80% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler, v ktorom po prvých 20 minútach budete presne vedieť predvídať čo sa stane, kto za tým bude stáť a ako to celé skončí. A to naozaj nepreháňam, takto predvídateľný film bez čo i len náznaku prekvapenia alebo nejakého zvratu som už dlho nevidel. Mimo toto negatívum sa však nedá na veľa sťažovať. Natočené to je slušne, postavy sa správajú v rámci možnosti logicky, na Reese Witherspoon a Alyssu Milano sa veľmi príjemne pozeralo a Mark Wahlberg svoj prerod z okúzľujúceho mladíka na vyšinutého psychopata zvládol obstojne (aj keď nie vynikajúco alebo nezabudnuteľne). Priemer na 1 pozretie a na zabitie dlhej chvíľky. 50-55% PS: horor to nie je ani náhodou ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přítel vrah přítel vrah, známe z prvního Vřískotu. Tady je spořádaná středoškolačka cukrkandlové tvářičky Reese Witherspoon okouzlená a posléze terorizovaná psychicky narušeným přítelem s tváří charismatického exMarkyho Marka. Mimochodem Reese následně odmítla role právě ve Vřískotu nebo Tajemství loňského léta podobného ražení – jednoduše další obdobnou zkušenost nepotřebovala a soustředila se na jiné herecké výzvy. A že jich nebylo málo. I Marka Wahlberga po téhle postavě i díky dalším z počátku a poloviny 90. let začal brát filmový svět vážně. Námětově to není žádné terno, finále se trošku podobá Strašákům, pochopitelně o třídu horším a hodně uhlazeným, což je možná ten největší problém celého příběhu. Prostě se pořád držíme v takovém televizním pojetí, bojíme se ostrých hran a pořádného přitlačení na pilu i krve. O postavy se jednoduše nebojíme, finále je lehce uspěchané a zatraceně málo napínavé. Navrch banda agresorů by rozhodně zvládla jednu vyděšenou rodinku. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::: Sexy Thriller u kterého se mi měnily pocity jak na horské dráze. Bylo mi chvíli hnusně, pak hezky, naplno jsem se do filmu vžil a to mám na filmech moc rád, když se jim to povede, to svědčí o skvělé režii. Reese Whiterspoon je moc sexy ženská a Mark Wahlberg nám předved, že umí hrát, když se mu zachce. Ve filmu se také objevila moje oblíbená herečka Alyssa Milano, kterou miluju a tady byla skvělá i když mohla dostat trochu více prostoru. Slušný thriller s velkou dávkou emocí a dusnou atmosférou. ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve filmech tohoto typu obvykle fandim záporákům. Bohužel Marky Mark v roli psychopata si moje sympatie moc nezískal. Kladný postavy jsou pak vyloženě nesympatický. Reese Witherspoon je zralá na facku od první do poslední minuty a její fotr zase takovej šablonovitej dement. Snad jedině Alyssa Milano v menší roli se mi nestihla nijak zprotivit. Závěrečnej útok na dům mi pak připadal jak z nějakýho zombie-hororu ze 70. let. Útočníci tam strkaj ruce nějakejma škvírama ve dveřích jak zombíci. Na místě obyvatel domu bych jim ty ruce okamžitě amputoval sekerou (nebo nějakym jinym vhodnym nástrojem) a oni místo toho na to čuměj skrčený někde v koutě a ječej... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)
  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)

Reklama

Reklama