Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

To najhoršie, čo televízna obrazovka dokáže ponúknuť. Príšerné piče Máziková, Mojsejová, Dolly Buster, Bartošová, Belohorcová, Hanychová a to tučné indivíduum "z ľudu" si proste potrebovali zaklábosiť, narobiť priestor a námety pre bulvár na nasledujúce dva týždne, trochu si poliezť do rití, či naopak pohádať sa a predovšetkým ukázať, čo všetko si môžu dovoliť a majú. Tu o varenie nikdy nešlo a preto musí každý jeden triezvo uvažujúci divák či milovník dobrého jedla tento program z duše nenávidieť. UPDATE: Postavil by som ku stene a zastrelil tvorcov, ktorý dovolili, aby monštruózny zjav menom Desperado opäť otrčil svoj hnusný ksicht na obrazovke a zasypal divákov kopou sračiek, okrem ktorých nič iné z huby nepúšťa. A aby dokonca urazil a zneúctil prirodzene talentovanú a citlivú osobu typu Mariána Zázrivého.... No fuj! (0%) ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku prvního dílu zazněla část písničky Atomic od Blondie. Tvůrci se zřejmě nechali inspirovat jaderným výbuchem, který má skupina k téhle písni ve svém klipu, ale účel to splnilo, protože tenhle pořad je takový nukleární výbuch na našich obrazovkách se vším všudy. S gastronomií némá vůbec nic společného. Je to televizní zábava daleko za hranicí vkusu normálního člověka, přesto musím přiznat, že mi to nedá a musím tohle veledílo dokoukat. Asi je to tím humbukem okolo. Ale jestli to přežiju ve zdraví nevím, protože mě třetí díl, kde se o večeři měla postarat naše skvostná bulvární hvězdička Iveta B., neskutečně vytočil a rozpálil přímo do běla. No, to co tam předváděla, byl vrchol všeho. Místo, aby se v kuchyni předvedla jako normální žena, tak se chovala jako bláznivá, rozmazlená kráva, která v kuchyni poskakuje ve vysokých podpatcích a pokuřuje si přitom doutníček. Vždyť nedokázala uvařit vůbec nic. Všechno za ní stvořil ten její "dream team". Nedivím se, že chtěl pan Štaidl syna do péče. Po tomhle dílu by mu ho soud měl šupem dát. Ta ženská je dokonale vystřelená z reality přímo raketovou rychlostí a narazí pusou do zdi. Jestli jí nezlomí vaz super hitovka Heja Heja, tak tohle určitě. Měla jsem pocit, že je něčím nadopovaná nebo, že se zaprodala nějaké sektě. Jak řekla Eva Máziková, byla to jedna velká reklamní kampaň na Ivetino nové cédečko a musím říct, že paní Máziková měla úplnou pravdu. Reklama k nezaplacení a ke všemu ještě zcela zdarma. Opravdu ubohost a trapnost největšího kalibru. Nakonec nejnormálnější z tohoto pořadu vyšla Agáta Hanychová, která dokázala, že příprava jídla jí nedělá problém a to jsem si o ní nikdy nemyslela nic dobrého. Na normální rozumové úrovni jsou i Belohorcová a Dolly Buster. Od ní jsem jako od pornoherečky v podstatě nic nečekala, ale má velmi rozumné argumenty. Paní Lída jako Hlas lidu? Tak blbý fór jsem ještě neslyšela (neviděla), jak může být ta osoba hlasem lidu, když prolezla minimálně čtyřma primáckýma soutěžema? Umí ta ženská vůbec číst a nebo jen hraje, že je úplně blbá. To si měli někoho odchytit na ulici a udělat s ním nějaký mini rozhovor, pustit mu sestřih pořadu a pak by tedy měli regulérní hlas lidu nebo spíše hlas z lidu. Lída je jen další exotická figurka, která se jim náramně hodila do krámu a rozhodně zapadne do toho panoptika, protože je to natolik výrazná a rázovitá osoba a to nemluvím o vyjadřování. Vyjadřování je totiž kapitola sama pro sebe. Vskutku zábava k popukání jen co je pravda. Něco tak ujetého jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Nechci ani vidět, kam tohle povede. ()

Reklama

fruitbueno odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! něco, čemu chybí i náznak šedé kůry mozkové, by si i ten odpad! mělo zasloužit! ()

Pajky3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně točí? Je to tak špatný až se u toho musim smát. Když už, tak si radši pustim prostřeno. No a když pak prohlásila Dolly, že nemůže dát do pusy bílé omáčky, tak jsem se tak moc rozesmál, že už se mi to dlouho nestalo. Ale je to opravdu odpad, velký odpad. Už jen to obsazení rádoby hvězd ()

svobik odpad!

všechny recenze uživatele

Můj booože!!!! Za mořem se televizní/filmové formáty ždímají ještě normálně ve stylu "natočím kvalitní sci-fi a rázem začne vznikat dalších pět, ale na všechny se dá alespoň koukat bez újmy na zdraví". Na českém rybníčku vznikne Ano, šéfe a Prima dojde k názoru, že cokoliv s tématikou vaření se divákům líbí. Už Prostřeno nasadilo laťku pekelně "vysoko", ovšem Čápi s mákem (u kterých byly do identického konceptu pouze naroubovány "celebrity") ji zvládli překonat. Dream team tvořící pět přetvařujících se krav (které se proslavily především tím, že ukazovaly kozy) feat. Mojsejová nám předvádí svůj kuchařský, ehm, um. Bohužel ale nevyznávám masochistický styl humoru, díky kterému bych se nad úplně vymaštěnou Belohorcovou nebo Bartošovou kouřící u plotny mohl nějakým způsobem bavit. Kdybych mohl dát mínusové hodnocení, neváhám ani sekundu. Na druhou stranu, kdyby někdo natočil epizody s mužským osazenstvem, kde by mj. souložil Robert Rosenberg, okamžitě bych dal plnou palbu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama