Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete-li dobře vypustit vše ze svých otvorů, zapněte si tuhle shitlity show. Zhnuseně jsem po pár minutách vypl televizi a musel se jít ven nadýchat čerstvého vzduchu. Prima klesá do septiku po hlavě a ještě si v něm naběračkou pochutnává! Edit: Tak boží mlýny melou a melou >>>>http://kultura.idnes.cz/prima-stahuje-porad-capi-s-makem-vymenou-nabidne-noveho-pohlreicha-10w-/televize.aspx?c=A110307_173336_televize_jaz ()

fNdEsIECLE 

všechny recenze uživatele

Quod licet jovi non licet bovi! (Takřka geniální. Best šou ever. As budu museti přehodnotit svůj vztah k mozkům junior senior account product marketing assistent ňuňu tulituli managerům, anebo raději ne; výbuch vulkánu, diváci tuhnou v křeči jako jistý psík v Pompejích. Ivetko, Adélko, Evko, Dolčo, Zuzu, Liduš z lidu (prostého)!, také vás mocinky miliskuju, holky jedny nenafoukaný! Přirozený! Tak hlavně, že se máme všichni tak andělsky rádi, že. Až je mi ze mě sama stydno. – Viděn díl „heja, heja“ a „ohňostroj“.) ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Píči s hákem... %-/.. . . . Sralityšou s ocasem, hra pro igráčka nestravitelná... Za neustálého míchání vylévejte do hajzlu... Nikdy už víc! Šmytec a NIC! . . . 8-( - - - - - (Nahlédnuto chvíli 3.3.2011 na primeroidní trdlovizi a s nutkáním na zvracení - co že ta šašsko-solvinská popkulturní společnost zrodí za hnus a zrůdy - znehodnoceno /1180./ a okokotmentováno /181./ - 4.3.2011) ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Hyperdebilita galaktických rozměrů! Mívám masochistické tendence pálit těmhle sračkám plnou, ale tohle byl výtlem, který prostě nedávám. Nemám sílu na to, abych se smál téhle sbírce ‚celebrit‘ a těšil se na další díl. Upřímně, pohled na Dollyny botoxem napíchané rty mi regulérně zvednul kufr. Zhovadilost si zase vystoupila o pár levelů výše! Píče s povidlama. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná reality show. O vaření tu vlastně vubec nešlo, ale skvadra se sešla pořádná. Bývalá pornoherečka Dolly Buster, na to jak je vymaštěná (pardon vylízaná), nezanechala zase tolik špatný dojem. Velmi sympatická byla Zuzka Belohorcová i Eva Máziková. Překvapila mě Agáta Hanychová, a jen v tom dobrém světle. No a taky jsem se přesvědčil, že Iveta Bartošová není jen tak ledajaká píča. Ivetka je totiž MEGAPÍČA. Jo a málem bych zapomněl, angažovat Lídu Žemberyovou, to byla hauptrefa :-D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama