Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa vo svojej podstate o vianočne moralizujúci príbeh, ktorý nám neukazuje ďalšie dobrodružstvo pandy Po, len sa snaží ukázať, že aj kung fu majstri majú napriek zásadám srdce. Znova sa tu ale ukazuje majstrovstvo Kung Fu Pandy - aj napriek moralizovaniu je príbeh podaný z ľahkosťou, z vyváženým humorom a krásnou animáciou. Neviem, či začínam byť sentimentálny, ale nejako voči tomu nemám výhrady. Síce ma mrzí, že príbehy by mohli byť viacej epickejšie a čo sa týka charakterov prepracovanejšie, ale očividne sa jedná len o zábavu pre deti. A čo si cením, nehrá sa to na umenie ako Shrek. ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Kung Fu Pandy je trochu zběsilý, ale to přesně kopíruje Vánoční prožitky většiny z nás. Vánoce jsou i o shonu, zběsilých přípravách, rozhodování, s kým svátky strávit, abychom si nakonec spolu s nejbližšími usmířeně sedli k Vánoční tabuli. A o tom je i tento speciál, který dle mého názoru patří k těm lepším Vánočním speciálům. Dokonce se mi líbí víc než klasické Kung Fu Panda filmy (i když možná je to tím, že speciál trvá jen 21 minut, což u Kung Fu Pandy bohatě stačí). ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal čtyři hvězdy, tady musím jít o něco níž. Já mám tyhle kraťasy fakt rád (říkejte si, co chcete, ale např. Shrekoleda je fajn). Ale u tohohle krátkého animáku jsem se nudil. Z letargie mě probudil až králík, který se chtěl rvát o čest, jinak tu ale není nic, co by stálo za zapamatování. Naštěstí je to tak krátké… 50 %. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Milý sviatočný animák s obľúbenými postavičkami. Príbeh je prostý, ale rozprávkovo správne bipolárny. Po je ako dračí bojovník postavený pred morálnu dilemu medzi povinnosťou jeho "úradu" a rodinou. Hoci sa tvorcovia šikovne vyhýbajú označeniu Vianoce, aby zachovali orientálny kontext, tému rodinného stretnutia pri jedle tu cítiť. Produkcia je bezchybná a nechýba humor. 75% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama