Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Nenapadity, otravne moralizujuci a hlavne citelne strojeny kratas od DreamWorksu, ktory pokracuje v tradicii vianocnych specialov ich uspesnych animakov. Shrekoleda aj Stastny a vesely Madagaskar sa mi vsak pacili o stupen viac, lebo som sa pri nich naladil na sviatocnu atmosferu, co sa mi vsak pri Kung Fu Pande situovanej vo vychodnej kulture nepodarilo. ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Kung Fu Pandy je trochu zběsilý, ale to přesně kopíruje Vánoční prožitky většiny z nás. Vánoce jsou i o shonu, zběsilých přípravách, rozhodování, s kým svátky strávit, abychom si nakonec spolu s nejbližšími usmířeně sedli k Vánoční tabuli. A o tom je i tento speciál, který dle mého názoru patří k těm lepším Vánočním speciálům. Dokonce se mi líbí víc než klasické Kung Fu Panda filmy (i když možná je to tím, že speciál trvá jen 21 minut, což u Kung Fu Pandy bohatě stačí). ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jen další animák v duchu tradice "jsou svátky, uděláme z našeho úspěšného celovečeráku tematický kraťas". Nevím, jestli se mi tenhle zvyk líbí a ani, jestli se mi líbil snímek. Možná pobavil, možná mi znovu připoměl, proč bych měl svátky milovat. Na druhou stranu je tu spousta určitě - určitě výrazně nenadchnul, určitě nepřinesl nic nového, učrčitě mohl předvést víc. Naštěstí nebyli tvůrci tak drzí, a nenacpali do Číny ani Santu (proti kterému teda nic moc nemám) ani žádný vánoční stromeček nebo jinou ikonu západních vánoc, jen v něm opakují naše údajné hodnoty. To jen v té větě je samo o sobě dneska skoro klad. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Panda Po je jednou z těch postav, která už svým vizuálem pobaví ať dělá v podstatě cokoli. A tak jeho dobrosrdečnost znovu dostává ránu, když by chtěl být s přáteli a rodinou a přitom musí dostát povinnostem při oficialitách. Když si uvědomíme, že podobných lidí je na světě hodně - třeba královská rodina, smích nás přechází. Někomu zkrátka jeho postavení závidět nelze. Naštěstí pohádka je od toho, aby především dětem, ale někdy i dospělým připomněla, že obojí se dá spojit, ale slavit by se mělo především s nejbližšími. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Odpad to určitě není, rozhodně je to lepší jak prima vařečka a tak se nedá jit na méně jak na 2 hvězdičky. Tak proč tedy dávat 3 hvězdy? Kvůli sebevražednému králikoj, i když to zní morbidně. Nezemřel a tak jeho vesnice měla Happy end. Jako krátký animovaný film dobré, ale i tak něco tomu chybělo, takže zůtávám u průměru 3 hvězdiček. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama