Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

silvinkahone 

všechny recenze uživatele

Opět další důkaz toho, že pokračování skvělých filmů se většinou nepovede tak, jak by mělo. Možná je to ale díky tomu, že první díl se povedl natolik, že jakékoliv další pokračování bude už působit jen jako směšná napodobenina. I přes to, že zde naprosto chybí Lindsay Lohan nebo Rachel McAdams, má tento film něco do sebe... ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Nejenže pokračování Mean Girls prakticky jen vykrádá první díl, ale vše nové pro tento díl je neskutečně blbé. Hlavní postava postrádá jakýkoli charakter a celý film se chová jako největší pick me, což naprosto rozporuje smyslu její role. Herecké schopnosti Meaghan Martin tomu rozhodně nepomáhají, je děsně monotónní a většinu filmu to vypadalo, jako by jen četla scénář. Navíc tvůrci si asi mysleli, jací jsou šprýmaři, když jednu z plastics pojmenují Chastity a následně jí nechají líbat se skoro s každým klukem, co se ve filmu objeví. Tedy stejný vtip jako u Karen v jedničce, ale tam to neměli potřebu ukazovat tak okatě, tj. "jak řekli, tak udělali, a pak si na to ukázali"... Abych to shrnula, tak vesměs všechny postavy zkrátka postrádají hloubku. Nemůžu srovnávat původní Reginu George s Mandi, ke které nemáme žádné back story a její jediný character trait je, že je prostě protivná. ()

Reklama

iheartmovies odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá katastrofa. Trapné "hlášky", rádoby vtipné řeči třech fiflen. Dvojka Protivnejch sprostejch holek? Naprostý propadák. Až tak se mi ten film hnusil, že jsem ho málem nedokoukala do konce. Prostě hrůza. První díl je jeden z mých neoblíbenějších filmů, ale tohle.. Jak bych to shrnula? 96 minut utrpení. Odpad, nedoporučuji! ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

No hned ze začátku řeknu tohle. Jednička byla lepší. Začalo to dost fajn, ale pak už to začalo být trochu horší. Takový řekl bych, že už zkrátka ne tak originální jako předešlý film. Připadalo mi ke konci, že to jaksi chytlo rychlé tempo a že najednou bum a je konec a jaksi jsem nebyl tak moc naplněn. Bavil jsem se, to jo, ale fakt to podle mě nemá na předešlý díl. To byl podle mě supr nápad a byla to sranda a tady furt je, ale už mi to přišlo trochu takový to samý, i když mělo to dobré chvíle. Spíše nedoporučuji a pokud chcete namyšlený princezny v komedii, tak doporučuji jedničku. 4/10 ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které balancuje až na hranici remaku, protože kostra je na chlup stejná, i timing víceméně zůstal, mění se jen důvody, okolnosti, cíle a způsoby provedení. A musím říct, že mi tohle líčení života na americké střední škole připadalo často skutečnější a upřímnější než jednička. Asi díky absenci těch nesmyslů o džungli, srovnávání školy s oázou v poušti apod. Naopak přibylo vtipných momentů, třeba s ředitelem školy atd., některé detaily z jedničky byly dodělané, tak aby dávaly smysl... Meaghan Jette Martin byla skvělá, zbytek osazenstva už tak nezaujal, což je mínus oproti jedničce, protože trio Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried dostalo film do lepší společnosti... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)
  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)

Reklama

Reklama