Reklama

Reklama

Webseriál Dorm Life zachycuje každodenní život několika studentů bydlících na koleji. Je natočen v tzv. mockumentary stylu. To znamená, že působí na první pohled jako dokument, který zachycuje reálný život skutečných lidí, ale přitom je vše hrané. (skrblik007)

Recenze (13)

Sinn 

všechny recenze uživatele

Povedená přehlídka šílenců, zábavné. Začátek nic moc, ale postupně se všechno rozjíždí, vyvíjí se i postavy a na konci je to už roztomilé klišé, u kterýho jsem se culila jak slabomyslná. Jeden z nej web seriálů, co jsem viděla. ()

Chuck_69 

všechny recenze uživatele

Věřím, že většina vysokoškoláků co viděla alespoň jeden díl si určitě mezi tou partičkou "studentů" našla svého zástupce. Celkové zpracování je skvělé a s každou epizodou kvalita seriálu jednoznačně roste. Na dodnes dostupné web seriály, které začínají pomalu hltit internet patří tento určitě mezi ty nejlepší. Jediné mínus, které dělá pro seriál výsledných 80% je pro mě postava Steph, která je šíleně upištěná. :) "This isn´t real life. This is Dorm Life" ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Jak vás proboha může štvát ta (cituji) Hyperaktivní pištící ženská, která je jedna z nejzajímavějších charekterů celého "mini" seriálu ? Všechny tam dokonale doplňuje :) Po dokoukání první série jsem se seriálem seknul, protože mě přestal bavit. Každopádně, když vážně není do čeho bodnout i Dorm Life se hodí. 44% ()

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Začátek mě moc nezaujal, ale pak jsem si vytvořila závislost a dívala se na jeden díl za druhým, což je pro mě vlaštovka pro minimálně 4 hvězdy. Josh je totální úleťák, tam byla zábava zaručena vždycky, když se objevil. Marshalla jsem vyloženě nenáviděla a zároveň zbožňovala, a nejlepší byly fórky směrovaně na něj. Prostě bomba, tím víc, že vše bylo ve stylu mockumentary ()

Zajímavosti (1)

  • Nejdříve se vysílal na americkém serveru Hulu.com, kde slavil veliký úspěch, a proto byla natočena i jeho druhá řada. (BugHer0)

Reklama

Reklama