Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Lincoln (2012) 

Vůbec nechápu ty oscarový nominace, celej film je postavenej jen na nekonečnejch žvástech. Naprostá ztráta času. To už si můžu pustit naší poslaneckou sněmovnu a nemusim na to chodit do kina. 1 hvězda za aspoň viditelné kvalitní monology a nebo dialogy, ale film jako celek mě teda vubec nenadchnul, fakt "děsný nůďo"

plakát

Bídníci (2012) 

Viděno v Cinestaru 31.12 ... a jednoznačná pecka. I když já se na to těšil už jen z toho důvodu, že jsem to znal z českého muzikálu,který se mi také líbil. Za mě jednoznačně 5* , ale chápu, že pro méně zasvědcené to můžou být hezké 3* - 4* . Níž bych rozhodně nešel. A hlavní co bych vypíchnul, jednoznačně Russell Crowe, nadmíru očekávání mě překvapil svým zpěvem.

plakát

Warrior (2011) 

Nevím, co je na tomto filmu tak perfektního,že má tak vysoké hodnocení... mě osobně to přijde jako lehkej podprůměr. Never Back Down 1 stojí za daleko víc než tahle slátanina. Kdo chce vidět pěkný bojovky - zkoukne UFC bitvy a na takovýhle filmy vůbec nekouká Kdo chce vidět pěkny bojovky,ale ve filmovém zpracování - koukne na Never Back Down , Undisputed 1,2,3 Kdo chce vidět hru na city, se stejným typickým filmovým klišé (zlej táta na chlastu, nemám peníze - musim do toho jít,....) - půjde zabít víc jak 2 hodiny k tomuhle "splašku". Dávám 2* za asi tak 3 povedený komba v celém filmu.

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) odpad!

kdyby vynaložený čas, energii a finance radši věnovali do nějakého SCIFI seriálu, neřikám, že nemám rád komediální seriály jako jsou Friends, HIMYM, tBBT a jiné,ale tohle mě prostě neoslovilo.

plakát

Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (2004) (TV film) 

Myslel jsem, že Hvězdná brána bez O´Niella a spol. už nebude ono, ale u Atlantis se nový team povedl (Narozdíl od Universe). Plus tomu přidali perfektní okořenění pro českého fanouška v podobě Davida Nykla (Dr. Zelenky) , který nehraje zrovna zanedbatelnou roli.

plakát

Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) 

Pamatuji si jak jsem hned první večer ,co to šlo sehnat zasedl před PC, a vychutnával jsi každou sekundu od úvodní melodie. Velmi dobrá podívaná pro mě jako fanouška, kterou nemám problém si častokrát zopakovat.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Souhlasím s KevSpa (Absolutní extáze) Seriál,který zaujal jak perfektním pilotem (Miniseries) , tak i grandiozním závěrem. MYslel jsem si, že nic už nikdy nebude lepší než StarGate, ale BSG se mu dost přiblížila ;) Je to zas SCI-FI z trochu jiné stránky. U SG chybělo víc vesmírných bitev, zde jich už je podstatně víc. Seriál kterému jsem jako zarputilý fanoušek Hvězdné Brány záviděl takové perfektní finále.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Clarkson,MAy a Hammond + Stig, Lepší mušketýry do tohoto pořadu nemohli sehnat. NEjlepší jsou jejich speciální díly,viz. dobývání severního pólu, cesta po vietnamu, a jiné. Nejlepší motoristický pořad , který se v dnešní době dá sledovat.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Další z perfektních automobilových akčňáků. Výběrem role s "The Rockem" tomu dali dávku testosteronu,která sahá do nekonečných výššin. Parádní podívaná, která zaujme nejenom skalního fanouška této série.

plakát

Rychlejší (2010) 

Rock jako můj největší idol by mohl dělat reklamu i na tampóny a stejně by se mi to líbilo. Podle mého to nebylo zas tak špatné a věřím, že každý kdo má tohoto herce rád jak já, tak si tuhle akci nenechá ujít. Normálně bych dal 3 hvězdy, ale že je tam Rock, tak dávám 4 :)