Reklama

Reklama

V očích smrt

(TV film)

Obsahy(1)

Dokument o českých řidičích, jejich prohřešcích a policejních metodách v dopravě. Hlavními příčinami dopravních nehod není ani špatný technický stav silnic, ani špatný technický stav automobilů, ale především a hlavně - čeští řidiči. Způsobí 91,8 % všech nehod! Nevadí jim jízda na červenou, omezení rychlosti v obci i mimo ni, alkohol, agresivní a nebezpečný styl jízdy a často se neobtěžují zapnout bezpečnostní pásy. Když na tyto řidiče neplatí bodový systém, co je tedy může přivést ke slušnosti? Kdo tito lidé jsou, jak uvažují, jaké jsou jejich hodnoty? Nezáleží jim na ostatních? Pokud ano, nebojí se, že zabijí nebo zraní sami sebe? Je v tom adrenalin nebo komplex méněcennosti? To nikdo neví. Dokument "V očích smrt" si všímá jak metod dopravní policie, tak zachycuje prohřešky českých pirátů silnic. Hlavně těch, kteří přišli o řidičský průkaz nebo způsobili závažnou nehodu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele

Bezvadný dokument o řidičích v ČR, rozhovory s policisty v praxi, s pozůstalými i piráty silnic. Některé příběhy opravdu zamrazí. Měl by to zhlédnout KAŽDÝ řidič. Hudba: Tomáš Patlich & Jakub Šimandl ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Už teraz je Slovenská republika považovaná za Policajný štát. Všetci majú kopec "rečí" a návodov ako lepšie žiť, no pravda je taká, že mentalita nášho národa je v mnohých prípadoch pod bodom mrazu, pričom "prispôsobiť sa, je doslova "Španielská dedina". Obdivujeme severské krajiny, no keby bolo chlastanie povolené od 21-23 rokov, a hazard "TČ", tak by sa pol republiky posralo. Každopádne, žiadny "VP" pre registrovaných narkomanov a alkoholikov?! TO JE SKVELÝ NÁPAD!!! ()

forkys 

všechny recenze uživatele

Kvalitní kousek. Problém je že lidi co vykazují patologické známky chování, nemají absolutně žádné předpoklady ke shlédnutí tohoto dokumentu, ačkoliv by jim mohl změnit život. Na dokumenty podobného typu samozřejmě koukají vždy ti svědomití :-) V dokumentu by mohlo být více záběrů z policejních kamer, ze zásahů a pronásledování. ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

Velmi silné téma, takových dokumentů by mělo vznikat co nejvíce. Směšné tresty pro piráty silnic vám zvednou tep. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama