Reklama

Reklama

Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se vrhá z náručí jedné nešťastné aféry do druhé. Pracovně na tom není o moc lépe. Jednoho dne však dostane životní příležitost napsat filmovou adaptaci slavného románu, který samozřejmě nenapsal nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně a životní láska, Catherine. Jenže všechny jeho naděje na konečně šťastný a úspěšný život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří objeví osmiletá Magdalena. Údajně je jeho dcerou a produktem dostaveníčka na jednu noc. Byla svěřena do péče svého biologického otce, než se její matka v zámoří vypořádá se soudním procesem. Otcovství není nikdy procházka růžovou zahradou. Ale když se to stane přes noc – zrovna když se snažíte napsat své životní dílo a získat zpět lásku svého života – je to prakticky nemožné! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zajímavá barevnost, po estetické stránce velmi krásné a zvláštní. Herci byli taky dobří a konflikt, nebo spíše problém dvou otců pro jednu dceru a také soužití s vaším dítětem, o kterém jste nevěděli, že ho máte, tu byl vyobrazen velmi přirozeně. Sice to není žádné nové téma pod sluncem, naopak vcelku běžné - matka nechá dítě u jeho otce, který nemá ani páru, že má dceru, ale tady se liší tím zpracováním. Kdy tu vlastně je ještě druhý otec, který dítě doposud vychovával jako vlastní. Zajímavé střety, psychologické momenty a nakonec vtipné vyústění při soužití dvou otců a nakonec dvou rodin. Jediné, proč nedávám 5* je ta dětská herečka. Né že by byla špatná, oproti dnešním např. českým dětským hercům byla skvělá. ale takové děcko bych asi zabila. Jako hodit mobil do vody, protože se jí zrovna nevěnuje, a pak mu poradit ať ho dá sušit na toustovač. Vařit si vajíčka na neskutečném množství oleje a podpálit při tom kuchyň atd...A ještě jsem zapomněla zmínit zvláštní název filmu, pojmenovat ho podle jediného jídla, co umí hrdina uvařit:) ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger zasedl ke klávesnici a řekl: "Tak schválně, jestli svedu nacpat všechna klišé do jednoho scénáře" - a povedlo se... Povzbuzen úspěchem, s dcerou doma nanečisto natrénoval pestrý rejstřík nepřirozených úšklebků a viděl, že je to dobré, Jasmin Gerat doporučil, ať hlavně dobře vypadá a směje se jako do fotoaparátu a viděl, že je to dobré, pak vše přenesl na plátno a čekal, že to bude dobré - a nepovedlo se... No, není každý den posvícení, a to ani v případě, že se podává kohout na víně, musíte to po večerech ještě vypilovat, Emmo a Tile. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NADEŠEL ČAS PROJEVIT TROCHU ODPOVĚDNOSTI“...... /// Henry je chlápek, kterýho ženský nenáviděj, ale každá ho chce. A nejednou – holka u dveří (dítě vole, malá holka, taková vokatá, zdravě voprsklá…). Čekám… půl hodiny a furt nic. Furt se vykecávaj, vysvětlujou, jako bych byl dement (ne, neznaj mě!) a souhlasím s tím, že je to takový milý….. ale nuda! Holčička je holčička (ale taková Sue byla jinej kalibr) a příběh se utápí ve vztahu Henry vs. ženský. Ftipný? Holčička zapálí byt a je v klidu, vlastně voba jsou v klidu, což je fajn, ale že bych z toho byl nějak extra vodvázanej… Nezáživný – leda, že by vám to připadalo SLADKÝ. Zvláštní je, že neřešej kraviny a přitom se v nich utápěj. Každopádně je z ,,Kohouta“ cejtit nadšení (kdyby to šlo, tak by asi Til Schweiger hrál i tu holku….), ale ani to nestačí, aby konflikt – co je to vlastně bejt táta, vykouzlil víc než jen hafo lacinejch gest, útok na rodičovský city a zjištění, že děti vám změní život k lepšímu. Spíš zklamání…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tak nějak v životě tápu. 2.) Běžně nacházím před svejma dveřma cizí děti (???? tak tohle radši nechám bez dovětku….). 3.) Thx za titule ,,Sysel“ a ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě než si zajdu do kina na Kuře na švestkách, kouknul jsem se v televizce na Kohouta na víně. Pokud má někdo rád koulení očima, tak tady si pošmákne. Mrkání, pokukovaní, koulení, zkrátka z očního hlediska velmi zajímavej film. Očaři tady budou ve svým živlu. Krom očí se tady jedná ještě o nějaký ty rodinný krindy pindy, ale to není podastatný, podstatný je, že jsme všěichni viděli Tillovu dcerunku jak umí mrkat očima. Zkrátka je to velkej oční vodvaz tenhle film. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Til Sweiger si umí vybrat kameramana, ale už si zřejmě neumí přečíst scénář a co už vůbec neumí je vybrat herce, a to nejen dospělé, ale hlavně ty dětské, respektive tu jednu "hvězdu", která hraje tím, že dělá otrávené ksichty tak dlouho, že postupně nepoznáte, jestli se raduje nebo je nasraná. Příběh sám o sobě je lacinej a z filmu dělá televizní záležitost, i když dobře natočenou. Chemie, která fungovala k mému, tehdy velkému překvapení a nadějím v Zajíčkovi bez oušek tu chybí, a když píšu chybí, tak tim myslim, že ústřední dvojice spolu spala jen z donucení režiséra, přejdu-li fakt, že to točil Til osobně. Nebýt toho antikoncepčního spratka s jedním otcem s mimikou Fantomase či Jirky Paroubka (Til) a s druhym otcem permanentně hysterickym (prostě ten druhej, jehož jméno je mi volný), tak tomu dám snad i dvě hvězdy, takhle ale převládla otrávenost na "pouhou" znuděností, takže tentokrát Tile za jedna, což v krajinách csfd není dobré. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z filmů, na které se Magdaléna (Emma Schweiger) dívá u Henryho (Til Schweiger) v bytě, jsou Nesmiřitelní (1992). (m.xFuck)
  • Název filmu odkazuje na "coq au vin", jediné jídlo, které Henry opravdu umí uvařit. (sg.sysel)
  • Jako jediný z protagonistů používá Henry výhradně elektroniku Apple, ostatní od všech značek kromě Apple. (sg.sysel)

Reklama

Reklama