Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tulák Bill Dancer přijíždí do Chicaga s devítiletou holčičkou, které říká Kudrnatá Sue. Poté co jsou vyhozeni z nóbl restaurace, přesvědčí Bill dívenku, aby ho praštila klackem, a pak předstírá, že ho srazilo auto, které řídila úspěšná mladá advokátka Grey Ellisonová. Vystrašená žena, která pracuje na rozvodu vlivného politika Arnolda, je vezme na jídlo do blízkého podniku. Podivná dvojice jí nejde z hlavy, a když Billa další den opravdu srazí, odveze oba do svého přepychového bytu. V noci se pohádá s milencem Walterem a později také s Billem, když zjistí, že dívka neumí číst. Vyjde najevo, že Bill není dívčin otec. Žil s její matkou, a když zemřela, začal se o Sue starat. Právnička se s dívkou sbližuje a tráví hezké chvíle také s Billem, který si našel práci na stavbě. Po příjemném večeru, který si nenechají pokazit ani urážkami samolibého Waltera, se Grey a Bill poprvé políbí. Walter však zavolá úřadům, po jejichž zásahu skončí Bill ve vězení a Sue v dětském domově. Grey dosáhne propuštění Billa na kauci a od politika Arnolda získá výměnou za kompromitující materiály slib, že Sue bude svěřena do její péče. Dívenka Grey prozradí, že Bill teď asi odejde, protože jen chtěl, aby o ni bylo postaráno. Obě spěchají domů, kde na ně čeká dopis od Billa. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Shit 

všechny recenze uživatele

Rodinná romantická komedie s happy endem, která splňuje všchno co je na průměr potřeba. K tomu už ani nemusim nic dodávat, snad jen, že ta kudrnatá holka, kterou hraje Alisan Porter je celkem dobrá a je docela divný, že se dál už moc neprosadila, ale svým výkonem stejně nedokázala schovat mizernej scénář, kterej film dost ničí ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Trochu smutný příběh o osiřelém děvčátku o kterou se stará bezdomovec a má ji takřka za vlastní. Toulají se světem a přežívají drobnými podvůdky. Když však jednoho dne narazí během jednoho takového podvůdku na velice sympatickou úspěšnou advokátku, jejich život se začne pomalinku měnit, byť je to cesta trnitá, plná nenávisti a typické životní a společenské zákeřnosti. Film mající v sobě myšlenku vedoucí hlavně k uchopení problému co se týče dětských bezdomovců. Jedná se tedy velice o umírněnou komedii, kde jsou využity sympatie a roztomilosti onoho děvčete a zájmy obou dospělých jí udělat život co nejpříjemnější a v podstatě hlavně co nejšťastnější. A však pochopitelně v rámci svých možnosti. Příběh mající své kouzlo a přesvědčení i dnes a tématem jakoby nestárnul. Snímek je natočen přesvědčivě vážně, který svým skutkem dokáže zacílit na divákovi city. A tady už záleží na jednotlivci, jestli snímek pojme jen jako další obyčejný film a nebo si z toho skutečně něco vezme. ()

Reklama

Merggie 

všechny recenze uživatele

V mojich deviatich ma tento film úplne opantal. Kučeravá Sue sa totiž ku mne vekovo celkom hodila a bola v mojich očiach superhrdinkou. Síce nie takou, akou bol Superman, ale naňho predsa 135cm-ové dievčatá nemajú. V podstate si na dej filmu a jeho technické spracovanie nepamätám, ale pamätám si blahodarný pocit počas záverečných titulkov. Takže do najbližšieho videnia preháňam hodnotenie štyrmi hviezdičkami nostalgického pôvodu:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se najdou v naší rodinné sbírce i filmy, na které jsem dočista zapomněl a přesto jsem je v dětství viděl opravdu mnohokrát. Zvláště, když jsem byl nucen obývat pokojík se svým o pět let mladším sourozencem – která na podobné filmy čuměla pořád dokola, dokud se nepřetrhl nebo nenamotal pásek na VHSce. U toho filmu jsem se sice zrovna dvakrát nebavil, ale je fakt, že tahle kudrnatá holka občas dokázala diváka skutečně rozesmát a ani Jim Belushi Nehrál vyloženě špatně – už jsem ho viděl podat mnohem horší výkony. Prostě obyčejný průměr. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vždy mám slabost pro filmy, které mi připomínají dětství. A tak, když si je pustím teď, nedokážu hodnotit herecké výkony a scénář. S jiskřičkama v očích si zavzpomínám i u Kudrnaté holky, která jezdila po koberci a kňučela, že ty punčocháče taaak strááášněě svěěědíííí. Její kudrliny miluji od chvíle, kdy jsem ji viděla poprvé. Proto 4 hvězdičky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Takmer celé natáčanie prebiehalo v americkom meste Chicago, v štáte Illinois. (MikaelSVK)
  • Ďalšími dvoma známymi hercami, ktorí sa mali objaviť vo filme, boli aj Alec Baldwin a Kevin Spacey. Prvý menovaný mal stvárniť rolu Billa Dancera a druhý bol pôvodne obsadený ako Walker McCormick. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama