Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako obyčejná a docela milá romance s léty prověřeným námětem to funguje, vždyť ono si to ani na nic jiného nehraje, což je moc dobře. Hlavní dvojice se k sobě skvěle hodí, protože Felicity Jones má krásu a Ed Westwick zase charisma, vedlejší role taky nejsou žádný propadák a na Alpy se krásně dívá pořád, takže i když nejsem nijakej moc velkej fanda zimy, Holka s prknem docela potěšila. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Romantika se neztratí nikdy, snowboarding je sázka na jistotu plus atraktivnost krásných horských vyhlídek, břitký humor hlavních protagonistů taky nepřijde nazmar, dle mě sázka na jistotu. Jistě, film je pouze pro určité typy a to i přesto, že musíte časem přivřít očka nad tou sentimentalitou nad výbornými komediemi například minulých pár let, ale že by tohle byl až takový propadák, to ať mi nikdo netvrdí ;) ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná o prostý předem daný scénář s několika klišé, se nemohu ubránit velkému nadšení. Pohodová, nesmírně svěží a enormně zábavná zimní podívaná s náznaky romantiky z luxusního horského střediska. Zimním radovánkám neholduji, ale tohle mě bavilo, a to moc. Sympatické postavy v čele s Felicity a vždy pohodovým Billem N., který má však strašně málo prostoru. ()

Zejf3da 

všechny recenze uživatele

Zářnej příklad, že i naprostou kravinu můžou zachránit herci, příjemný prostředí a dobře zvolená hudba. Nechápu jak se tvůrcům podařilo přesvědčit Billa Baileyho a Billa Nighy, aby se vůbec ukázali v takový pakárně, ale evidentně věděli co dělali. Navíc Felicity Jones je docela kočka a to ani nemluvim o Tamsin Egerton. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Kdysi byla jednou slavná dívčina, slavná byla svou jízdou na skatebordu a asi byla vážně dobrá, ptž to ve filmu prostě říkali. Jenže tragédie v rodině ji donutila přestat vyhrávat a začít vydělávat a živit svého otce, který měl krizi jak vlasovou, tak i citovou. (ztratil ženu) Sympatická hlavní představitelka dokázala, aby tento film byl ,,hleditelný,,. Fandila jsem jí, už kvůli jejímu (mně blízkému) sarkasmu a ironii. K Edovi, který zároveň hraje i v seriálu Gossip girl, je těžké se vyjadřovat, protože i v tomhle filmu hrál bohatého synka...Snad jen mu dát pochvalu za ty kukadla. Zkrátka, od začátku tohoto filmu je třeba ho brát s rezervou. Kdo si chce u toho odpočinout, odpočine si... Doporučuju naivitu danému filmu odpustit hned v úvodních titulcích. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Počas vývoja bolo urobených niekoľko zmien v scenári, vrátane odstránenia mladšieho brata postavy Kim (Felicity Jones). Kvôli rozpočtovým obmedzeniam bolo niekoľko scén zrušených alebo boli presunuté na iné miesta. (Arsenal83)
  • Tamsin Egerton zobrala úlohu Georgie kvôli kvalite scenára, najmä kvôli žartovaniu medzi Georgiou a Kim, no a zároveň si chcela zahrať s Felicity Jones. To sa jej nakoniec splnilo, hoci mala obavy, pretože jej postava prišla podobná postave Chelsea, ktorú hrala vo filmoch Sexi internát (2007) a Kolej Sv. Trajána 2 (2009). (Arsenal83)

Reklama

Reklama