Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

MikaelSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nehnevajú starší príslušníci mojej rodiny a ostatní fanúšikovia, že som ich srdcovku vyhodil do koša, ale toto je fakt sila. Videl som dokopy možno hodinu z celej nekonečnej série, aj to iba z toho dôvodu, že sa to v utorky a stredy prelína s Ligou Majstrov, ale neviem ako sa k tomu slušne a cielene vyjadriť... :'-o ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíc a jedno vysrané hovno. Víte, těžko nadávat na Novu, když má tak stupidní diváky. Pokud tato sračka dokáže mít 1 500 000 diváků, tak jaký sebevražedný kretén by kupoval drahé seriály, či snad nové filmy (Na komerční televizi? Jděte, vydělané peníze přece neslouží ke zlepšení vysílání), stačí koupit hezky lacinou píčovinu z Turecka, které náleží vysílací hodiny okolo 09:00, aby se důchodci nenudili, když přilezou z Tesca. Zmrdaný český divák by čuměl i na dvouhodinové vysílání, jak smradlavé, rozmazané hovno obírají mouchy, stačilo by, že by to vysílala Nova. Dokud budou lidé čuráci a budou žrát hovna, nikdo jim nic jiného neuvaří. 22 let od revoluce, 22 let příležitostí zlepšit vysílání na západní úroveň, 22 let stejných hoven, fádnosti a sraček. 0% Divák nadává na "americkou stříkající krev ve filmech" a pak s otevřenou hubou čumí na klistýr stříkající z prdele ()

Reklama

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem schopnej překousnout i ty největší slátaniny typu Ordinace a byl jsem smířenej, že nic zoufalšího už vlastně ani nelze vysílat. Tento skvost se tomu ale suprově vyrovnal. Telenovela v roce 2011 v hlavním vysílacím čase, jak za dob Esmeraldy? A já, bláhovej si myslel, že je to nějakej vtip. Naprosto absurdní, ale pojďme už hodnotit. Telenovela je to přesně jak má být - hodná, nevinná Šeherezáda, která má typický problém (když není něco hlavní postavě, tak jejím nejbližším), debilní zápletka, herecké výkony se nevidí ani z vlaku, tupé dialogy, typická telenovelská "mrcha", typická telenovelská "hudba", rádoby dojemné a srdceryvné scény. Až se do žánru připíše "Komedie", dám tomu 2*, ale jako to, co to má být, nemůžu jinak. Nu, což! :)) Mně je to docela fuk, jen lituji lidi, který se koukaj jen na to, co jim TV program nabízí, i když věřím, že si to stejně svý diváky najde i dobrovolně (ale že by to lámalo rekordy, to doufám, že snad ne)... PS. Kolikrát v jednom díle brečí, to snad ani nejde spočítat! // Ha ha, takže Nova nám už ten svůj hit, který dobyl Evropu přesunula na 17.30 hod., to byl asi už vážně hodně velkej přešlap. ()

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Je to nejlepší turecká telenovela všech dob, ale něco mi u ní chybí. Není to opravdovost úpění jihoamerických krásek, ale původní komentář mého TOP uživatele verbala, který byl (stejně jako mé upozornění na porušování svobody vtipného slova) smazán někým postrádajícím ve své povrchnosti smysl pro humor. Podruhé tedy vracím verbalův skvost do hry: "Stě tu všeci jedna banda cinyckich a bescytnych skurvysynu, co by něpoznali pravu lasku, ani gdyby je třyskla pantokem po čepeni! A co se kurva divim! Partyja zasranych přechytřelych studentiku, kerych zajima enem kaj ožrať pysk a komu vystřikať sandal mi tu budě vykladať cosi o kvalitě!! Vitě o žyvotě hovno, to vam pravim ja! Eště stě robili štajgra na piskovišťu, když ja už sem na čelbě sekal krompačem, aby zvas mohli byť bezruke tlučhuby, co zežrali hovno teho Šalamouna! Cele dni lapitě na tych svojich zasranych fejsbukach, aby stě vjeděli, kdy se kaj ktery vaš vyjebany kumpan pujdě vystrať nebo smažitě jakesy to Volani dutych, misto aby stě zvedli řyť a vy\razili kajsy do přyrody a žyli! A pak se objevi taki fajny, poučny seryjal, plny krasnych i smutnych žyvotnich paradoksu, kery vas može aspoň cosy naučiť a co vy na to? Kurva ODPAD, jeden cyp jak druhi!! Tak ja vam cosi povim: Běšte do řyti! Přeju vam, aby ty vaše klumpry s vindousama chitli z tych internetu jakysi ten nejhnusnějši virovy sajrajt, až jich budětě museť hodiť do kontejnera! To vam pak budě moja milovana Nova dobra, co?? Eště budětě vděčni za to, že si možetě otevřiť lahvač a poplakať u kvalitňyho a moudreho přyběhu!" ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)
  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)

Reklama

Reklama