Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím díly 1.- 4. (v nejlepším se má přestat). Lahůdka pro cyniky: ty báječné dramatické střihy, divoký modrý turecký pohled Mr. Onura Darcyho, exotické konstelace v rodině ("To je moje žena, ta slouží jenom mě, ať ti jídlo přinese ta tvá..."), neskutečná scéna, ve které citově rozervaná hrdinka s výrazem Antigony a kajalem podbarvenýma očima kráčí ulicemi Istanbulu a vláčí za sebou po zemi šátek... A ta hudba je prostě boží! Palec nahoru pro statečného uživatele "bouchy" :o) Taky vylepšuju skóre a za pobavení dávám Šeherezádě 3 hvězdy. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

Reklama

Viktooorka

všechny recenze uživatele

Já vím, že by hodnocení dopadlo stejně, i kdyby všichni ve zdraví dokoukali všech 180 dílů, ale co z toho máte, že tomu seriálu napaříte odpad hned?? Šimrá Vás v podbřišku a v kalhotách? Opovrhuji lidmi, kteří hodnotí film, aniž by ho viděli, nebo podle počátečních několika minut a to samé platí o lidech, kteří hodnotí seriál podle několika dílů, v tomhle případě žádného dílu!! Jednou je to telenovela a ta se převážně rovná (doplň si sám) a to je dostatečný důvod pro odpad, že? Nechápu Vás a upřímně lituji, že se kvůli tomu všichni tak rozčilujete :o) Ale je vlastně příjemné zjistit, kdo všechno je ještě závislý na televizních stanicích ;o) ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

Zíza

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně jedna z těch mála věcí, které nebudu ani zkoušet, protože se (oprávněně) bojím, že bych dala odpad! a ten já sakra nerada dávám. Nepustím, budu spokojená, nebudu mít sice o čem se bavit s milionem a půl lidí, ale to přežiju. Ale je to poprvé, co vidím hodnocení složené jenom z odpadů. Zajímavé, chudáci Turci ^^ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama