Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Petroff

všechny recenze uživatele

Ono na to zkoušelo koukat 9700 (v okamžiku psaní komentáře 3600) lidí, co chodí na csfd? Proboha... Nemůžu si je všechny smazat ze statistik, nebo tak něco? Ještě že alespoň ten canakja a verbal mají nějakou soudnost :)) Cože? Jen 180 dílů? Půl roku denního vysílání a bude konec? Pak dáme hned reprízu, co? V nějaký atraktivní čas... třeba 4:30 ráno... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Včera při přepínání čumibedny se mi to mihlo před očima a vědoma si zdejších nadšených ohlasů, chvíli jsem na (v) kanále zaparkovala: dva kožení, nesympatičtí ksichti sedí u stolu a vedou toporný dialog o fekálii, do toho burácí dramatická hudba. Celých nekonečných 10 sekund čekám, kdy konečně naběhne na scénu ten masový vrah s motorovou pilou... pak ztrácím trpělivost a zachraňuji si příčetnost úprkem na "Jmenuji se Earl". Mám stěží odolatelnou chuť být solidární a ten odpad sem hvízdnout taky, čistě jako výraz mého odporu k sračkonovelám. Ale 10 vteřin je na férové zhodnocení fakt málo a víc času ze svého života tomuhle tureckému hlenu nemíním věnovat. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Že mi už úplne preplo som zistil veľmi dávno a k dispozícii bolo aj mnoho jasných indikátorov, napr. vtedy, keď som – takmer 2 roky pozeral 350 častí megahitu Dallas, mesiac pozeral 130 častí Dukes, 4x za 13 hodín dával jeden a ten istý film, či pred pár mesiacmi opäť raz kolumbijsky epos Skrytá vášeň. Koláčik toho celého si ale asi berie skôr tento počin, 90-epizódna rýdza, nefalšovaná turecká telenovela presne s tým všetkým, čo si človek vybaví ako prvé pod pojmom "telenovela," dosť tak na hrane s tým, čo si človek ako prvé vybaví pod pojmom "telenovela od Telemunda." Telenovela, ktorú keď Narkóza pacla do vysielania počas roka 2011, o hodný kus v nasledovných mesiacoch narástol počet novorodencov s prízvučnými tureckými menami Šeherezáda & Onur. Nezmazateľná stopa...ktorej finále sledovalo len na Slovensku astronomických 1,059,000 divákov. Binbir Gece vo svojej podstate ani nie je absolútne dno a žumpa. Nejak chovám pocit, že sa seroš stal obeťou svojho vlastného úspechu a svojej gigantickej popularity. Od titulu 23. najhoršieho seriálu všetkých čias má ďaleko (5,3 z IMDb pasuje viac). Nebudem ale tvrdiť, že hudobný podmaz nie je ten najhnusnejší, najfujkovejší a najhoršie využívaný, aký som kedy počul. Mimo niekoľkých pôvabných tureckých dám je ufrflaný Burhan a jeho vždy urevaná manželka Nadide nekompromisným highlightom všetkého. Žral som ich ako 14-15-ročný a žeriem ich stále... A vlastne aj ten debilný príbeh. Príbeh o tom, ako mizogýn zaplatil $150,000 za jednu noc so svojou zamestnankyňou, len aby potom na opačné pohlavie zmenil názor a eventuálne sa do nej zamiloval. No krásne, nie? <3 "Polievka?! Tú si môžeš dať so svojim synom, s tým ťuťmákom!" (S1 24.11.2022-16.1.2023) (S2 16.1.2023-4.2.2023) (S3 4.2.2023-5.3.2023) ()

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vzorový typ seriálu, které nesnáším. Stupidní zaláskované pohádky, které hltají ženské ve středním věku a hlavně důchodci. Nova se hlasitě chvástá, že zase vytáhla další trumf, který ji zaručuje velkou sledovanost. Jedinou výhodou toho, jak často nova tento brak vysílá je, že o to dříve skončí.... Never more ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Bouchněte šáňo, je konec. Mimochodem, na to, že to skoro (poslední díl ještě nedávali) skončilo před třemi dny a už to mělo přes sedm tisíc hodnocení je vidět, jak jste na to koukali fšichni. Já to bohužel občas viděl, dohromady asi dvacet dílů a i tak to bylo na mě moc. Ale zase si připadnu v právu napsat k tomu komentář: Takže: Byla to fuckt ta nejnehoráznější a nejotravnější pitomost, jakou jsem měl to pohoršení sledovat - panebože, vždyť tam hrála nervydrásající hudba i když si Sežerzáda mazala kebab a to teda potěš koště. A nebo když jednou leželi v posteli a ona se ptala jestli bude dlouho v práci, tak najednou zazněla taková kakofonie zvuků, že mi i ten ghůl pod postelí omdlel hrůzou. Tak jako tak to už nikdy nechci vidět, natož slyšet. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)
  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama