Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Bouchněte šáňo, je konec. Mimochodem, na to, že to skoro (poslední díl ještě nedávali) skončilo před třemi dny a už to mělo přes sedm tisíc hodnocení je vidět, jak jste na to koukali fšichni. Já to bohužel občas viděl, dohromady asi dvacet dílů a i tak to bylo na mě moc. Ale zase si připadnu v právu napsat k tomu komentář: Takže: Byla to fuckt ta nejnehoráznější a nejotravnější pitomost, jakou jsem měl to pohoršení sledovat - panebože, vždyť tam hrála nervydrásající hudba i když si Sežerzáda mazala kebab a to teda potěš koště. A nebo když jednou leželi v posteli a ona se ptala jestli bude dlouho v práci, tak najednou zazněla taková kakofonie zvuků, že mi i ten ghůl pod postelí omdlel hrůzou. Tak jako tak to už nikdy nechci vidět, natož slyšet. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu mám zvláštní pocit. Kladný i zároveň záporný. Velmi je mi sympatický majitel společnosti. Líbí se mi jeho vystupování a též "kamenný" úsměv:-) Šeherezáda mě připomíná lehce Mahulenu Bočanovou:-) Není to dokonce ona?:-) "Miluju" lidi, kteří když uvidí žánr telenovela, tak ji hned "hází do odpadu":-) Kolik jste viděly dílů? Tuto telenovelu řadím mezi ty lepší. Hodnotím dvěma hvězdami a to hlavně díky skvělé hudbě. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mrknul jsem na 30 minut tohoto klenotu a pokud to není parodie na telenovelu, tak to fakt nechápu. Když si vzpomenu na telenovely typu Ošklivka Betty, Má tlustá Valentýna, Divoký anděl, tak tam se dočkáme alespoň prsatých jihoamerických koček. Toto je ale hrůza. Co však stojí za odpad už bez znalosti celého vývoje je samotný námět: (že Onur dá prachy chudince Šeherezádě pouze tehdy, když se s ním vyspí...chudinka Šeherezáda nemá na výběr, má nemocného chlapce, tak na to přistoupí a nakonec se do sebe zamilují a vezmou). Už teď se mi podlamují kolena. :-D To snad přece nemůžou tvůrci myslet ani vážně! Dnes nám Turci vnutí takovou kokotinu, aby nám ukázali, jak krásně to tam u nich chodí, zítra vezmeme Turecko do EU a pozítří se můžeme těšit na islámskou Evropu. Fuck it! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)
  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama