Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto prípade krásne vidno, že v Markíze sa stala hlavným náčelníkom žena. Inak si totiž neviem vysvetliť vysielanie tureckej telenovely v hlavnom vysielacom čase 2x do týždňa. Za toto by si niekto zaslúžil strhnúť prémie, výložky a kožu z tváre... Ale hlavne, že sa v Markíze podlizli vekovej kategórii 60+. ()

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

Talentovaná architektka Šeherezáda, matka päťročneho chlapca, ktorý má leukémiu a potrebuje urgentnú pomoc spočivajúcu vo finančne veľmi náročnej operácii, potrebuje na zachranu syna peniaze. Onur Aksal, majiteľ spoločnosti, kde Šeherezáda pracuje, je ochotný požičať jej peniaze len pod podmienkou, že s ním strávi noc. Od tej chvile stále viac túži po jej prítomnosti. Zdvojnásobuje svoju ponuku a ako protihodnotu žiada ďalšiu spoločnú noc. Šeherezáda znechutená jeho návrhom pokúša sa najsť si inú prácu, ale osud všetko komplikuje... a taky jí zomrel manžel :´-( ()

Reklama

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Bouchněte šáňo, je konec. Mimochodem, na to, že to skoro (poslední díl ještě nedávali) skončilo před třemi dny a už to mělo přes sedm tisíc hodnocení je vidět, jak jste na to koukali fšichni. Já to bohužel občas viděl, dohromady asi dvacet dílů a i tak to bylo na mě moc. Ale zase si připadnu v právu napsat k tomu komentář: Takže: Byla to fuckt ta nejnehoráznější a nejotravnější pitomost, jakou jsem měl to pohoršení sledovat - panebože, vždyť tam hrála nervydrásající hudba i když si Sežerzáda mazala kebab a to teda potěš koště. A nebo když jednou leželi v posteli a ona se ptala jestli bude dlouho v práci, tak najednou zazněla taková kakofonie zvuků, že mi i ten ghůl pod postelí omdlel hrůzou. Tak jako tak to už nikdy nechci vidět, natož slyšet. ()

Viktooorka

všechny recenze uživatele

Já vím, že by hodnocení dopadlo stejně, i kdyby všichni ve zdraví dokoukali všech 180 dílů, ale co z toho máte, že tomu seriálu napaříte odpad hned?? Šimrá Vás v podbřišku a v kalhotách? Opovrhuji lidmi, kteří hodnotí film, aniž by ho viděli, nebo podle počátečních několika minut a to samé platí o lidech, kteří hodnotí seriál podle několika dílů, v tomhle případě žádného dílu!! Jednou je to telenovela a ta se převážně rovná (doplň si sám) a to je dostatečný důvod pro odpad, že? Nechápu Vás a upřímně lituji, že se kvůli tomu všichni tak rozčilujete :o) Ale je vlastně příjemné zjistit, kdo všechno je ještě závislý na televizních stanicích ;o) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zaslechl, že Nova chystá něco nového, výborného do PrimeTime (index očekávání/hodnocení 70%). Evropa po tom blázní (65%), hlavně na Slovensku jsou z toho paf a podtrhnuto to bylo rozhovory na kameru (55%). A co že to bude? Turecká (50%) telenovela (30%), která má JEN! nějakých 180 dílů (35% = snad to rychle odvysílají a bude klid). Hlavní zápletkou je, že hlavní hrdince umírá manžel (30%) a ona zůstává sama, chuděra jedna nadějná architektka krásná modelka na tamní poměry (stále 30%) se svým malým synem (stále 30%), který má ale leukémii (15%) a ona musí sehnat peníze (17%). Šancí pro ni je její šéf a zaměstnavatel, který jí chce peníze dát/půjčit za to, že se s ním vyspí (15%), což ona hrdě odmítá. ~~~ Viděl jsem úryvky prvních dvou dílů, jak jsem chodil z pokoje do kuchyně a zpět. Byl jsem svědkem skvělých hereckých výkonů (10%), brilantních duši i srdcervoucích dialogů (5%) a až esotericky úchvatné hudby, která je černým koněm při vyhlašování cen za nejméně vkusný a nejvíce se nehodící hudební doprovod k čemukoliv od telenovely po záběry spálené topinky (1%). ~~~ Jiný kraj, jiný mrav. V Turecku jsou z toho možná na větvi, tady jsme ale trochu jinde, geograficky i smýšlením a v drtivé většině případů i vkusem. Skutečně věřím, že Nova, ano TA Nova, co i ze zpráv udělala srdceryvnou ubohost, si dělá jen srandu. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)

Reklama

Reklama