Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj kdysi veliký a zbožňovaný oblíbenec se řítí do podobných propastí jako De Niro a bere role ve všem co se mu nabídne aniž by se předem zajímal o scénář, režiséra anebo o herecké kolegy. Takto by se přece nemohlo stát aby Bruce vzal roli ve filmu, který točí nějaký amatér, příběh vypadá jako televizní film a navíc hlavní roli hraje 50 centový neherec. Veliká bída, vedle které vypadají i některé Seagalovky poslední doby jako oscaroví adepti. PS: Za vrchol naprosté debility se dá považovat scéna, ve které sedí 50 cent v baru a promluví na krásnou servírku a místo aby ji nabaloval anebo ji aspoň zalichotil, začnou si notovat o bohu!? No kde to sme! ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen kvůli tomu, že v něm hrál Bruce Willis. Myslel jsem si, že se tam ukáže víc než jen po chviličkách, když to sečtu tak to bylo dohromady méně než 15 minut, co se ve filmu objevil. Příběh mi přišel nic moc a zbytečně natahovaný, ještě že film netrval déle než hodinu a půl, jinak bych ho asi vypnul v půlce. Hodnocení 45%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK JSEM TAM LEŽEL A LAPAL PO DECHU, POZNAL JSEM, ŽE MI DAL BŮH DRUHOU ŠANCI. ALE BYL JSEM BLBEJ, ABYCH SE JÍ CHOPIL. CHTĚL JSEM SI VZÍT, CO MI PATŘÍ.“....... /// O chlápkovi, kterej ukradl diamanty, ztratil kámoše (oba) a dostal druhou šanci. Jenže Sonny je lepenka na problémy a místo, aby byl rád, že žije, cpe chlápka (mrtvýho) do kufru. Film je plnej děsivejch zločinců, kteří jsou zároveň naivně debilní. Sonny není B.Willis. Ten tu hraje (?) strašlivýho mafiána a ty von neumí, ani když mu do držky nevkládaj takový sračky. Když už si myslím, že to nemůže bejt horší, přichází neskutečně zajímavě rozlousknutá zápletka. DĚLÁM SI PRDEL !!! Konec jen zapadá do celkovýho děje a shazuje příběh ještě víc (a hlavně níž). Netěšte se na Willise. Nečekejte akční film. Svý dostanete jen jestli máte všude (v kabelce, na wc, v autě, ve slipech, v ipodu) fotky 50ti Centů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc by sem chtěl vidět při práci řezníka od Mc Donalda. 2.) Bruce Willis je moje nejoblíbenější záporná postava. 3.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se na tenhle film podíval byl Bruce Willis, jelikož jeho jako herce prostě můžu, i teď, kdy už nejede ty TOP filmy jako Die Hard, Armageddon, Sixth Sense a jiné. Nakonec se však ukázalo, že ve filmu je těch známých herců více, a skoro to vypadalo, že by to mohlo být fajn. Opak se ale stal pravdou, a nedostaneme nic jiného než docela nudnout rádoby akční podívanou, ve které bychom světlých stránek napočítali na prstu jedné ruky, a ještě by nám některé prsty zůstaly. Jako plus tady vidím jedině herce, a vcelku povedenou hudbu a krátký čas - nevím, jak bych to vydržel, kdyby to bylo delší. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkem nadějně, ale potom bum a konec. 50Cent je naprosto příšerný a přijde mi, jak kdyby si sám napsal scénář, který je úsměvný, i když to tak asi nebylo myšleno. Trapné dialogy, trapná akce. Pár chvilek Coutureho bylo dobrých a Bruce Willis byl naprosto skvělý, jako vždy. Ryan Phillippe není špatný, ale takovéto role hrát nemůže, protože ho nejde brát vážně. Nevadí mi americké akčňáky bez hlubší myšlenky, ale tohle nemá ani tu nejmenší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama