Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tragický nefilm, který jsem si pustil poměrně pozdě večer s tím, že má krátkou stopáž a tudíž ho stihnu zkouknout než usnu... Usnul jsem tak jako tak po 30 minutách, ale ještě jsem netušil, co se z toho vyklube za sračku.... Asi to mělo být něco ve stylu Guye Ritchieho a podobně... Však výsledkem jest nesmysl s polodrsňákama v hlavních nerolích, kteří produkují herectví až cimmrmanovsky trapné a naivní. Příběh filmu absolutně nezáživný a ubohý, jednotlivé scény jsou nesourodé a rušící. A tak jediné, co mě na filmu zaujalo byly půldolarovy zuby, protože nic bělejšího jsem v životě neviděl. Tento film je sračka... ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Ešte že páni majú Bruca Willisa, inak by to skončilo bez hviezdy. Ďialógy sú až extrémne debilné. To by jeden neveril. Pár zaujímavých hlášok sa tu precedí, ale slovom pár myslím fakt dve. A mantavý poldolár ... škoda slov. Tých necelých 85 minút je až až. Ak niekoho nemáte radi, toto je film vďaka ktorému bude trpieť. Tá jedna hviezda je zo súcitu. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Opět důkaz, že 50 Cent by neměl hrát jinde než ve svých uřvaných videoklipech. Jeho herecký projev zná jen výraz sraženého jelena. Bruce Willis se poslední dobou nezajímá o to, kde hraje, ale spíše co za to. Byť je jeho mafián to nejlepší na filmu, tak si myslím, že lízt to takové podpodprůměrné slátaniny neměl. Vrcholem je pak záveřečná přestřelka, která aspiruje na titul "Nejhorší a nejtrapnější přestřelka roku 2011". Celý film mi pak připadalo, že byl sponzorován křesťanskou sektou, protože tolik keců o bohu se nevidí ani v televizi NOE. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny shit vo všetkých smeroch, ktorému sa našťastie upísali marketingovo celkom lákavé tváre, inak by po ňom neštekol ani pes. Rovnaká kvalita (ak nie horšie) ako "seagalovky" posledného obdobia. Zúfalo zle napísané, zrežírované, nulovo zábavné, naivne drsné a MEGAnudné. Film, na ktorom nenachádzam ani jedno pozitívum... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama