Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že väčšina divákov sa k filmu dostane vďaka účasti Bruca Willisa (čo bol aj môj prípad), takže casting a marketingový ťah producentov vyšiel. Čo však v takejto nudnej béčkovej brečke smerujúcej „direct-to-video“ robia hviezdy typu Bruce Willis alebo Ryan Phillippe je mi už naozaj záhadou?! 50 Cent nech radšej ostane pri svojom „rap-umení“, pretože v herectve ešte má čo doháňať, aj keď na druhej strane film mu ani neponúka, čo by len jednu scénu, pri ktorej by výrazne musel zapracovať na svojom hereckom prejave. Príbeh sa snaží tváriť ako komplikovaná gangsterka s množstvom vedľajších postáv, ktoré nedostanú takmer žiaden priestor, a záver je pritom neuveriteľne jednoduchý a tak odfláknutý, že by nevystačil ani na jednu epizódu krimi seriálu. Keby sa to nehralo na nič viac a vsadilo aspoň na klasickú béčkovú zábavu, ale ani nie je tu ani žiadna akcia (okrem 2 krátkych scénok). Úplne zbytočný film. Hviezdičky hlavne za veľmi slušnú technickú stránku ako kamera, strih, vďaka nim film nevyzerá ako „z videopožičovne“, ale miestami vytvára pekné obrázky, a druhá * za účasť spomínaných hviezd, aj keď Willis si tu odbil cca. 15 minút, napriek tomu bol jeho odľahčený výkon fajn, potešil aj "Dexterov otec" Jamer Remar. CELKOVO: (slabé, veľmi slabé) 2* ()

Reklama

n3uro 

všechny recenze uživatele

Trhák to není, herecké výkony průměrn, příběh stokrát omletý, 50 cent kterej se do filmu prostě nehodí a scénář hodně špatně napsanej, ale zase na druhou stránku, film obsahuje pár detailů které ve většině filmů neuvidíte. To, a občasně příjemná atmosféra s poslouchatelným soundtrackem (kterej pořád někdo v autě vypíná), dělá z filmu podprůměr co dokáže zaplnit jinak obyčejný den. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen kvůli tomu, že v něm hrál Bruce Willis. Myslel jsem si, že se tam ukáže víc než jen po chviličkách, když to sečtu tak to bylo dohromady méně než 15 minut, co se ve filmu objevil. Příběh mi přišel nic moc a zbytečně natahovaný, ještě že film netrval déle než hodinu a půl, jinak bych ho asi vypnul v půlce. Hodnocení 45%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu producenty i režiséry, že obsazují hereckého a hudebního diletanta 50 Centa - gangsta nigga scéna je početná a filmy se svým idolem se u ní určitě těší velké oblibě. Co ale nechápu je, proč se takových sraček zúčastňují formáty jako Bruce Willis a Ryan Phillipe. Doufám, že si osvědčená jména budou propříště pamatovat, že lézt před kameru po boku toho podprůměrného recitátora se nevyplácí. 10% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama