Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Bruno asi přestal číst scénáře, nebo někdo zfalšoval jeho podpis na smlouvě, že vzal flek v self-masturbační sračce toho černošskýho recitátora, co šišlá, artikulace je pro něj španělská vesnice a vývojově zůstal v pravěku. Tohle nemá nic společnýho s herectvím paďane! Každopádně, scénu s rozsekáním Randy Couturea na hamburger si určitě zapamatuju. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

Reklama

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny shit vo všetkých smeroch, ktorému sa našťastie upísali marketingovo celkom lákavé tváre, inak by po ňom neštekol ani pes. Rovnaká kvalita (ak nie horšie) ako "seagalovky" posledného obdobia. Zúfalo zle napísané, zrežírované, nulovo zábavné, naivne drsné a MEGAnudné. Film, na ktorom nenachádzam ani jedno pozitívum... ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Sonny vypadá jako drsn'ák, snaží se chovat jako drsn'ák, ale v podání Jacksona tomu neuvěříte.Samotný příběh není špatný, ale natočeno tak nějak odfláknutě.Jen kvůli Brucovi, kterého mám rád, dávám nakonec 50%, ale i to je možná zbytečně moc.No však posud'te sami, až film uvidíte, já si z něho na zadek rozhodně nesedl. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal totálně vypatlanou sračku, kde nuda střídá usínání. Naštěstí i přes to jsem se do toho pustil, požmoulal jsem si to, a výsledně tomu klíďo dám kladné hodnocení, protože: Vyloženě mě to nenasralo, herci jsou takový jako kdyby v tom ani nebyli (a už i to je umění), děj to má, pohromadě to drží, začalo to i skončilo, no a vcelku jsem to v klidu přežil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama