Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velice nudná béčková podivaná, ke který mě přived vlastně jen Bruce Willis a Ryan Phillippe ve výčtu herců. Příběh nic moc, hlášky žádný. Akce sice byla, ale scházel jí větší šmrnc, na čemž se asi nemálo podílel nepříliš vysokej rozpočet. Alespoň, že mě tvůrci netrápili nesnesitelně dlouhou stopáží. 50 Cent by se měl soustředit jenom na rapování (popř. si najít jinou kreativní činnost), protože rapuje rozhodně líp, než hraje. Druhá hvězda putuju převážně za roli Bruce Willise alias velkýho šéfa. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i já, jako zdejší drtivá vetšina na film koukl jen pro jméno Bruce Willis! Hele já si fakt nemůžu pomoct... Kdybych viděl krátkometrážní filmek (cca 12 minut) "Boss Biggs", dám pět hvězd! Kdykoliv byl Bruce na scéně, najednou ten film dostal úplně jiný náboj, který bohužel hned záhy skončil... Willis je úplně jinde než jeho "kolegové" z tohoto bijáku! Škoda jen že už toho svého daru nechce nikde moc využívat a bavit nás - svoje fanoušky, jako zhruba ještě pravidelně deset let zpátky! Jen za něj a jeho vtipný vsuvky tři hvězdy a 50 % ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Filmový tvorcovia si opäť raz vzali na paškál Detroit. Mesto proslulé fantastickým hokejom a vysokou kriminalitou. A ako ďalší z rapperov sa nám v Detroite (napr. po Eminemovy) predstavil 50 Cent a treba uznať, že biedne. Jeho fylozofické rozprávanie s farárom o bohu bolo neskutočne nudné. Rovnako ako 85% filmu, Proste kecanie bez deja. Jediný, kto to ako tak vyzdvihoval bol B. Willis ale ani jeho charizma proste na všetko nestačí. Pár scén to treba uznať bolo vtipných (mäsiar a likvidácia obete), ale inak slabota. A záverečná prestrelka??? No ako ťažký gangstri do seba pália 2-4 metrov a majú problém sa poriadne trafiť. 35% a to nehovorím, že tomu chýbala klasická dobrá Detroitská hudba... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK JSEM TAM LEŽEL A LAPAL PO DECHU, POZNAL JSEM, ŽE MI DAL BŮH DRUHOU ŠANCI. ALE BYL JSEM BLBEJ, ABYCH SE JÍ CHOPIL. CHTĚL JSEM SI VZÍT, CO MI PATŘÍ.“....... /// O chlápkovi, kterej ukradl diamanty, ztratil kámoše (oba) a dostal druhou šanci. Jenže Sonny je lepenka na problémy a místo, aby byl rád, že žije, cpe chlápka (mrtvýho) do kufru. Film je plnej děsivejch zločinců, kteří jsou zároveň naivně debilní. Sonny není B.Willis. Ten tu hraje (?) strašlivýho mafiána a ty von neumí, ani když mu do držky nevkládaj takový sračky. Když už si myslím, že to nemůže bejt horší, přichází neskutečně zajímavě rozlousknutá zápletka. DĚLÁM SI PRDEL !!! Konec jen zapadá do celkovýho děje a shazuje příběh ještě víc (a hlavně níž). Netěšte se na Willise. Nečekejte akční film. Svý dostanete jen jestli máte všude (v kabelce, na wc, v autě, ve slipech, v ipodu) fotky 50ti Centů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc by sem chtěl vidět při práci řezníka od Mc Donalda. 2.) Bruce Willis je moje nejoblíbenější záporná postava. 3.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický film, kde je v hlavnej úlohe polhalier. Vraždy, krádeže a kriminalita, na to je 50 centov zvyknutý. Nerozumiem ale, ktorí režiséri a producenti stále považujú túto gorilu nielen postavou za nejakého herca. Takýto film sa pravdepodobne robí len pre obyvateľov čiernych ghett, kde oslavujú svojho kráľa, ktorý ich má dávno v paži. Bruce Willis má len okrajovú rolu, ani tam nemusel byť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama