Reklama

Reklama

War Babies

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1932

Režie:

Charles Lamont

Hrají:

Shirley Temple

Recenze (5)

Igy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporné dětské porno ... když jsem to viděla, byla jsem v šoku z toho hnusu ... templová vyprávěla, jak je týrali při natáčení - když neposlouchali, zavřeli je do dřevěné bedny ... jaká matka nechá svou maličkou dceru hrát v pornu ???? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Polonahé deti v plienkách hrajú úlohy dospelých ľudí. Vysedávajú v bare, sajú mlieko, navzájom sa ohmatávajú a bozkávajú. Trapné. Nechutné. Svojim spôsobom až perverzné. Uživateľka AngelAngie vo svojom komentáry napísala niečo v zmysle, že je to zaujímavé akurát pre tých, ktorí poznajú karieru detskej hviezdy z 30.-tych rokov Shirley Temple. Mňa napadá ešte jedna skupina ľudí, ktorých by to iste zaujalo - slizkí, nadržaní pedofili. * ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, ale ne zrovna povedená válečná groteska. Hodně malé děti tu hrají drsné vojáky v baru (které sice vyděsí malý pejsek), kteří soupeří o krásnou tanečnici Charmaine (Shirley Templeová). Předhánějí se v darech (kdo dá větší lízátko), směšně si povídají a nakonec se kvůli poplachu vydají do boje. Děti v plenkách a vojenských helmách pijící mléko jsou roztomilé, ale to je asi vše, co je na tomhle filmu zajímavé. Volně ke stažení na Archive.org. ()

Reklama

Reklama