Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policajt sa stáva obeťou nočného prepadnutia a únosu. Precitá v tmavej kobke kdesi v podzemí a čoskoro spoznáva aj svojich väzniteľov - záhadného doktora a jeho násilného pomocníka. Obeť čakajú ťažké časy, a to ešte netuší, čo všetko ešte bude musieť podstúpiť. Podarí sa mu dostať sa na slobodu skôr, než bude neskoro? (muti)

(více)

Recenze (36)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Victim se neřadí k flákům, co se snaží diváka pobouřit, nebo alespoň znechutit. I když by jistě chtěl. Tady jde spíše o těžce perverzní obsah, než o nějaké mučení, zneužívání nebo zabíjení přímo před kamerou a co nejexplicitnějším způsobem. Srovnání s Human Centipede je na místě, ale proti němu snímek hodně zaostává, co se týče postavy zdejšího psychopatického doktůrka. Takže tentokrát nejsem z filmu úplně odvařený (ale to jsem nebyl ani u Lidské stonožky), ale je pravda, že závěr to má skoro zničující. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEPŘIŠEL JSEM TI UBLÍŽIT. VÍM, ŽE NECHÁPEŠ, ČEHO SE ZDE SNAŽÍME DOSÁHNOUT. ALE JEDNOU TO POCHOPÍŠ. SLIBUJI…“ /// Jeden chlápek za mříží a dva před ní. Náhoda není ani to, že jeden z nich (před tou mříží – stíháš to?) je chirurg. A postupně zjišťujeme, že von je i plastickej… (řez povedeme tudy!) Gore skoro žádný. Celý to působí tak nějak vosmdesátkově. Když se vobjeví taky někdo jinej, je to stejně idiot, takže moc parády v ději nenadělá. Divnej film. Není důležitý co se děje, ale to, kam děj směřuje. Což je možná i pochopitelně dobře, ale film by měl bejt důležitej celej. Aspoň myslím… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když si šáhnu mezi nohy, chce se mně brečet. 2.) Zjistím, že svět může bejt hnusný místo. 3.) Thx za titule „sheffield358“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další film o šíleným doktůrkovi kterej neřeší Hippokratovu přísahu.Je to spíš psychologický horor takže nečekejte proudy krve.Co se týče samotnýho scénáře-tak musím říct,že je svým způsobem docela originální a hlavně zvrácený.A zvrácený je i sám doktor,který u sebe doma s pomocí plešatýho vazouna mučí mladýho policajta.Proč?V tom je právě ta krása a zároveň zvrácennost celýho snímku.V půli filmu už sice pozornýmu divákovi musí být jasný jak to dopadne,ale i tak jsem se bavil.Mínusem je výběr doktora(né že by byl špatnej,ale myslím si že by se našel někdo vhodnější) a viditelně nízký rozpočet.Jinak spokojenost.Dal bych 3,5.Ale jelikož to nejde,tak zvedám na 4(slabší)hvězdy ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to veľmi podobné ako Human Centipede, dokonca by som povedal, že aj kvalitami je to na tej istej úrovni. Akurát s jedným rozdielom: Zatiaľ čo H.C. sa koncentruje predovšetkým na zvrátenosti, toto je skôr psychologický horor. A funguje naozaj veľmi presvedčivo. Čo je však trošku škoda - nečakajte veľa krvi, nečakajte brutalitu ani perverznosti (náznaky sa tam nájdu, ale to mi nestačí, preto nemôžem dať plný počet). Malo to však celkom zaujímavé rozuzlenie a k mojej spokojnosti prispel aj celkom dobrý výber pána doktora. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi je čas na změnu hesla. Že se tahle srágora dostala do mého seznamu Chci vidět si totiž neumím vysvětlit jinak, než že mi sem leze ještě někdo další. A očividně mě ten někdo dost nenávidí. Zuzko? ... Na světě je tolik krásných bílých zdí a já hodinu a čtvrt čumím na tenhle filmový paskvil, jehož název zároveň přisuzuje divákovi jeho roli. Jinak než oběť se totiž cítit nemůžete... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama