Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policajt sa stáva obeťou nočného prepadnutia a únosu. Precitá v tmavej kobke kdesi v podzemí a čoskoro spoznáva aj svojich väzniteľov - záhadného doktora a jeho násilného pomocníka. Obeť čakajú ťažké časy, a to ešte netuší, čo všetko ešte bude musieť podstúpiť. Podarí sa mu dostať sa na slobodu skôr, než bude neskoro? (muti)

(více)

Recenze (36)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Srovnávání se stonožkou je podle mě trochu vedle. S tou má film společného jen vyšinutého doktora a navíc pohnutky toho z Victim se dají pochopit. Každopádně se jedná o výborný malý horor, který neklade důraz na gore, ale na psychologickou stránku věcí a na rozumně zvolené stopáži pomalu odhaluje, kdo, proč, co a jak. Navíc finále pro mě bylo poměrně nečekané, ačkoliv jisté indicie tu byly. Slušná práce. 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už z traileru bylo jasné, že "Victim" bude z té sorty úchylných nezávislých filmů jako Human Centipede nebo Deadgirl. A opravdu je tomu tak. Nemůžu říct, že by se mi tyhle snímky přímo líbily, ale v případě, že jsou slušně natočeny, na mne působí silněji než většina komerčních žánrových blábolů poslední doby, což rád ocením mírným nadhodnocením. PS: Dr. Heiter zůstává nepřekonán, ale i zdejší doktůrek s vizáží pedofilního nacistického kněze měl něco do sebe. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Horory s psychopatickými doktormi/zubármi/chirurgami a spol. vedia byť pekne nechutné. Majú scény, z ktorých vás napína na vracanie. Tento je ale prekvapivo, až na pár výnimiek, vcelku mierny a útočí skôr na vašu psychiku, než žalúdok. Ku koncu už je to ozaj pekne solídne psycho. Obeť je vcelku neviditeľná (možno nejaký čudný zámer?), ale sadisti sú solídni magori (Bob Bancroft, Brendan Kelly). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Victim se neřadí k flákům, co se snaží diváka pobouřit, nebo alespoň znechutit. I když by jistě chtěl. Tady jde spíše o těžce perverzní obsah, než o nějaké mučení, zneužívání nebo zabíjení přímo před kamerou a co nejexplicitnějším způsobem. Srovnání s Human Centipede je na místě, ale proti němu snímek hodně zaostává, co se týče postavy zdejšího psychopatického doktůrka. Takže tentokrát nejsem z filmu úplně odvařený (ale to jsem nebyl ani u Lidské stonožky), ale je pravda, že závěr to má skoro zničující. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kam až môže siahať otcovská láska k dcére , o ktorú prišiel faynovým štýlom ? Ak vynechám všetky zverské odvetvia , ktoré už nasnímané boli , pravdepodobne by regulérnou filmovou hranicou mala ostať táto. Tentokrát uteká o psycho - perverziu , ktorá dá v tomto snímku zabrať všetkým zúčastneným . Tu sa nerieši gore / hektolitre smrteľne vážne namixovanej červene a práve v tom je jeho sila. Každopádne " VICTIM " odhryzol pár článkov " stonožke " ( Human C. ).Tu šlo totiž o držku , menej groteskne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama