Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policajt sa stáva obeťou nočného prepadnutia a únosu. Precitá v tmavej kobke kdesi v podzemí a čoskoro spoznáva aj svojich väzniteľov - záhadného doktora a jeho násilného pomocníka. Obeť čakajú ťažké časy, a to ešte netuší, čo všetko ešte bude musieť podstúpiť. Podarí sa mu dostať sa na slobodu skôr, než bude neskoro? (muti)

(více)

Recenze (36)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další film o šíleným doktůrkovi kterej neřeší Hippokratovu přísahu.Je to spíš psychologický horor takže nečekejte proudy krve.Co se týče samotnýho scénáře-tak musím říct,že je svým způsobem docela originální a hlavně zvrácený.A zvrácený je i sám doktor,který u sebe doma s pomocí plešatýho vazouna mučí mladýho policajta.Proč?V tom je právě ta krása a zároveň zvrácennost celýho snímku.V půli filmu už sice pozornýmu divákovi musí být jasný jak to dopadne,ale i tak jsem se bavil.Mínusem je výběr doktora(né že by byl špatnej,ale myslím si že by se našel někdo vhodnější) a viditelně nízký rozpočet.Jinak spokojenost.Dal bych 3,5.Ale jelikož to nejde,tak zvedám na 4(slabší)hvězdy ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Victim se neřadí k flákům, co se snaží diváka pobouřit, nebo alespoň znechutit. I když by jistě chtěl. Tady jde spíše o těžce perverzní obsah, než o nějaké mučení, zneužívání nebo zabíjení přímo před kamerou a co nejexplicitnějším způsobem. Srovnání s Human Centipede je na místě, ale proti němu snímek hodně zaostává, co se týče postavy zdejšího psychopatického doktůrka. Takže tentokrát nejsem z filmu úplně odvařený (ale to jsem nebyl ani u Lidské stonožky), ale je pravda, že závěr to má skoro zničující. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Srovnávání se stonožkou je podle mě trochu vedle. S tou má film společného jen vyšinutého doktora a navíc pohnutky toho z Victim se dají pochopit. Každopádně se jedná o výborný malý horor, který neklade důraz na gore, ale na psychologickou stránku věcí a na rozumně zvolené stopáži pomalu odhaluje, kdo, proč, co a jak. Navíc finále pro mě bylo poměrně nečekané, ačkoliv jisté indicie tu byly. Slušná práce. 75% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Téměř celý film jsem marně přemýšlel, pročpak zručný doktůrek a jeho poskok George vyráběli blondýnku z muže a ne z blondýnky a v samém závěru došlo na vysvětlení. Film je zřejmě určen výhradně lidem s výbornou fantazií, neboť v celém jeho průběhu nejsou vidět intimní operované pasáže a divák tak nemá možnost posoudit, o jak moc zručného doktůrka se jednalo. Spousta otázek tedy zůstala nezodpovězena. Kupříkladu to, jestli doktor své oběti pouze ufiknul pyj a nebo jestli se z pyje pokusil vyrobit něco, co by mohlo připomínat vulvu. Na film jsem se byl nucen podívat v původním anglickém znění bez titulků, protože mi je nikdo nechtěl vyrobit a já jsem v tomhle ohledu lehoulince líný. Nakonec se nejednalo o komplikovanou angličtinu, ale spíše o fráze ve smyslu ,,Help!" a podobné. 2* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už z traileru bylo jasné, že "Victim" bude z té sorty úchylných nezávislých filmů jako Human Centipede nebo Deadgirl. A opravdu je tomu tak. Nemůžu říct, že by se mi tyhle snímky přímo líbily, ale v případě, že jsou slušně natočeny, na mne působí silněji než většina komerčních žánrových blábolů poslední doby, což rád ocením mírným nadhodnocením. PS: Dr. Heiter zůstává nepřekonán, ale i zdejší doktůrek s vizáží pedofilního nacistického kněze měl něco do sebe. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama