Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Ostatně co jiného se dá čekat od amerického filmu oslavujícího hrdinné jednotky S.W.A.T., jehož zápletka je tak chabá, že by se za ní nestyděl ani Steven Seagal. :-) Já jsem se na tenhle film podíval hlavně proto, že hlavního záporáka v něm hraje Robert Patrick, kterého jsem strašně dlouho nikde neviděl. On to terminátoří charisma v sobě pořád má, i když mu přibylo dost šedin a pohříchu mu nejvíce sedí, když nemluví. V tomhle skvostu ale mluvit musí a vzhledem k úděsně kýčovitým dialogům to je fakt bída. To ale není nic proti rozvernému cvrlikání těch policajtů ze superjednotky, které tu a tam střídají záběry jejich výcviku a nějaké ty „cool“ hlášky jejich švarného školitele. Celkově si to dost hlasitě říká o odpad, protože koukat na to je fakt škoda elektřiny, ale z úcty k Patrickovi se tam jedna hvězdička přece jen najde. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Drobné filmové zpestření pro fanoušky PC herní serie Rainbow Six a SWAT. Využití atraktivního koloritu práce speciální jednotky do podoby nezajímavého děje a zápletky. Setkáme se tradičně s výcvikem, se členy týmu a jejich specializací, samotným zásahem proti nepříteli v terénu a záchranou rukojmích. Režie a kamery se snaží vše celé všelijak atraktivně nasnímat (first-person shooting, sledování dráhy letu střely) a v tomhle se jim to daří. Děj se potácí mezi pracovními problémy týmu, velitele a hlavního padoucha. Bohužel všechny postavy jsou natolik nesympatické, že je vám jedno jestli se dožijí konce směny. Práce SWATu je zde taky podivně prezentována a bohužel ani moc nenahlédneme do výzbroje a speciálních vychytávek, kterými táhle zvláštní jednotka disponuje. Každopádně jako video titul z prostředí speciální jednotky, šmrncnutý televizně pojatým příběhem lze tento film statečně shlédnout. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa vtipkovať asi takto: „Tak to od Booma nebol veľký Boom!“ Nechcem byť arogantný, ale tento film je typickým príkladom toho, že ani charizma hlavnej hydiny (Gabriel Macht) a krásne baby (Carly Pope, Shannon Kane) nie sú garanciou a nedokážu zachrániť scenár, čo nemá hlavu a patu. Škoda, že sa k tomu zase došlo vo svete kinematografii. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Cocacolix odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem se na to koukal se záměrem pořádně se nasmát, tohle je až moc špatný. Nasmál jsem se sice dost, ale wtf momentů je tady až přespířiliš. Jedno pozitivum bych ale našel. Je to jeden z prvních filmů kde se vyskytuje mnou milovaná puška Bushmaster ACR (s kolimátorem obráceně a pouze s jedním zásobníkem, aby se dala dramaticky odhodit - lol ) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama