Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

zberatel 

všechny recenze uživatele

Jedinu star za chudaka R. Patricka ktory tu aspon za nieco stal. A aj to si ho radsej pozriem vo Vojakovi ako este raz pozerat toto. Debilny scenar plny WtF momentov, nesmierne iritujuca kamera a zlaty klinec celeho filmu -spolu zo zaverecnou exploziou ktora sa odohrava v inej casovej linii v akom je nas superhrdina mi uz fakt zastal rozum... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První "SWAT" (s druhým dílem nemá prakticky nic společného) byl akčňákem, který po dlouhé době přinesl staré dobré akční řemeslo zaměřující se převážně na realističtější vyznění akce. Druhý díl na to jde z jiné strany a za minimální rozpočet se snaží předvést neskutečně cool akční podívanou, která ukazuje, že práce u zásahové jednotky je tou nejlepší na celém světě. Bohužel je však režisér amatér, kterému nebylo svěřeno moc peněz (možná se vědělo proč) a s filmem si neví rady a neumí vést herce ani točit slušné akční scény. Veliká slabota. ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film pustil, nečekal jsem, že mě tak dostane. Kamera, herci, střihy a skvělá akce. Také zajímavý příběh s tématikou certifikovat tým v Detroitu a s konečnou podpásovkou ala debil, který si zasedne na šéfa týmu. Swat jedna se mi moc nelíbil, ale Swat pod palbou mě se mi opravdu dost líbil a na to, že to je videofilm, kde není znát nižší rozpočet, tak dávám hvězdičku navíc. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

On to není dobře zpracovaný film, celkově po hereckých, scénaristických i režijních stránkách, ale koukatelný to je. Sice pánové obsadili do hlavní role nejvíce nesympatickýho týpka, co mohli, ale budiž. Lokenka tam není snad ani minutu, to taky posrali. A ten výcvik a konečné oddělávaní není zase tak špatně natočené. No ta režie vlastně docela jde. Ale jinak je to špatné no.. Menší SPOILER: .... Konec jsem tedy očekával víc depresivní, špatný, ale bohužel to dopadlo dobře. 55% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Béčkové pokračování, které vlastně není ani tak pokračováním, jako spíš prostě jinej film s tématikou S.W.A.T. jednotky. Film možná neohromí lookem, který je ryze televizní, a ani nevýraznou režií, ale jinak baví a dějově mi přijde ve skutečnosti o fous zajímavější, jak vysokorozpočtová jednička. Robert Patrick je fajn záporák. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama