Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Není to dokument ani cestopis, je to docela příjemně udělaná reklama. Chcete jet na dovču na kanáry? Kouknete jak si to tam užily holky, jak to tam vypadá, co by se tam dalo dělat. Prostě profi video z dovolený. Pokud to chce někdo srovnávat s Michelem Palinem, je trochu mimo :-) U mě za 4. A k výběru Zlatuše a Adély - no šak takovýhle "holky" na dovolený jezděj :-D ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatuše a Adéla. Čo to je? Nestačím sa čudovať. Koho napadlo poslať do sveta dve škaredé, prestarnuté, nahlúplne husy a točiť s nimi cestopisný, dokumetárny seriál? Destinácie, ktoré navštevujú sú sice zaujímavé a krásne, ale keď tam vidím niektorú s tých dvoch megier, tak vždy musím urýchlene prepnúť na iný kanál. Jedna pred druhou sa priedbiehajú, v tom ktorá z nich predvedie ďaľšiu trapnosť alebo trepne väčšiu sprostosť. Pod lákavým názvom "Ženy na cestách" si predstavujem niečo úplne iné. Toto je odpad! ()

Reklama

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

V paměti mi zůstal monolog hloupoučké slečny Pohádky při návštěvě výrobny papíru: "Já jsem si myslela, že ten sloní papír se vyrábí ze sloní kůže. Že jo, z kůže se vyrábí všechno. Že až slon umře, že ho ňák slíknou no a néé. No a vono to je, jak bych to slušně řekla - ze sloního trusu, že jo? .... A z čeho se u nás dělá papír, když nemáme slony co u nás kadí?" ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete-li odradit někoho od cestování, pusťte mu tento seriál. Dvě ženy, jedna hloupá a druhá hloupá a ošklivá na placených zájezdech, kde se diví každé kravině a vůbec netuší, kde jsou a co tam vidí. Jejich popis navštívených míst je na úrovni paťáka ze základky, který na to má ale právo. Možná se dočkáme (sic!) dětí na cestách, aby to bylo roztomilejší, než ta kulatá panímáma, která se drápe tu na sopku, tu na pláž, tu na velblouda či jiného chudáka..."Sbalili jsme černocha, hm." "Viděla jsem fatamorganu! No fatamorgana je jako když jste na poušti a máte žízeň a vidíte jakoby vodu a to je ta fatamorgana!" (jako by nebylo lze vidět fatamorganu na rozpálené silnici kdekoli v ČR) Dalších úžasných zjištění je tento seriál plný. Fakt nevím, jestli chtějí někoho nalákat na cesty tím, že s cestovkou vyplivnou na různá místa tyto obyčejné ženy. Navíc si myslím, že obyčejní lidé na takové zájezdy ani nemají peníze a po zhlédnutí tohoto pořadu asi ani nemají chuť. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

NORMÁLNÍ REKLAMA !!!==== Tak jsem se na to podíval,protože nic jiného nešlo v televizi na co bych čekal,ale hned jak jsem to viděl,tak jsem tomu nepřišel na kloub.Je to normální pořád,který celej zaplatili partneří nějaké ta pojištovna a ck. Takže,pro Primu dání něčeho je jedno čeho na TV hlavně,že nemusí hledat nic nového.... a partneři z toho mají dost dobrou reklamu... Jinak ta Zlata nebo jak se jmenuje je tam normálně záměrně = další reklama! Jinak baba z Ostravy co se s ničím netentuje nejvtipnější asi bylo jak se tam v obchodech dorozumívala Česky no... Možná to trochu zachranuje Olšovský ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama