Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Aaaaw. Každej má svůj oblíbenej romantickej film, ne? Tak tohle je můj vítěz. A můžu se na to dívat a dojímat pořád dokola, a nejvíc je ten závěr, protože není úplně jasnej, ale já jsem v tomhle pesimista a rohodně se mi líbí víc, že to jakože skončí špatně, protože to je o to větší drama, všechno jednou skončí, i ta největší láska! Ha! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Chytľavá romanca zachytávajúca priebeh jedného osudového vzťahu, jeho vrcholy a pády, momenty plné lásky i sklamaní. Aj keď je dejová línia a peripetie, ktorými si vzťah prechádza sú pomerne komplikované, no napriek tomu má film silne realistický podtext. Tvorcovia a herci si naozaj dali záležať, aby tento nezávislý snímok nevyznel príliš presladene a silne tým konkuruje mnohým dnešným mainstreamovým romantickým slaďákom. Príjemná oddychovka a zároveň silný zážitok. 80%. ()

Reklama

vykur! 

všechny recenze uživatele

I thought I understood it, that I could grasp it, but I didn't, not really. Only the smudgeness of it; the pink-slippered, all-containered, semi-precious eagerness of it. I didn't realize it would sometimes be more than whole, that the wholeness was a rather luxurious idea. Because it's the halves that halve you in half. I didn't know, don't know, about the in-between bits; the gory bits of you, and the gory bits of me. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled mě film zaujal. Ale opět jsem měla velké očekávání a začalo mě to nudit už po 10ti minutách. Dějově je to zpracovaný dost divně, hlavně na začátku. Začala jsem uvažovat, že to radši vypnu a pustím si něco jiného. Nakonec jsem se přemohla a film dokoukala. Vůbec bych se nezlobila, kdyby ve filmu bylo víc hudby. Člověk by u toho aspoň tolik neusínal. Dost mi vadila i ta sekaná a amatérská kamera. A výkony herců byly podle mě hodně nepřesvědčivý. Moc jsem jim nevěřila. Smích hlavní herečky Felicity Jones byl hodně trapný a nepřirozený. Ve filmu Holka s prknem se mi líbila víc. Celkově je to film naprosto o ničem. Ale 40% dám. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Řemeslně možná obstojná, v jádru však tuctová romance o lásce, která zápolí nejen s paranoidním americkým úřednickým šimlem, ale která také vzhledem k nelogickému vztahovému chování obou zúčastněných vlastně popírá i sebe samu. Myslím, že takto to režisér nezamýšlel a výsledkem tak je suverénní, ale nezáživné, romantické nic – je mi líto. Jennifer Lawrence potěšila, přestože zde hraje jen druhé housle. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)
  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)
  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama