Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (162)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Vývoj jednoho vztahu, který je režírován imigračními úředníky, jednou velkou louží, důvěrou a tolerancí obou hrdinů. Malý film, který je natolik ze života, že působí jako reality show točená několik let, kde se on i ona k sobě neustále vracejí, a to ať už kvůli své naivitě a přemrštěným očekáváním z lásky nebo kvůli tomu, že už prostě mohou a tak budou spolu, jak se od nich očekává. Takovej vztah a okolnosti jim v životě dokážou udělat emocionální, profesionální a hodnotovej nepořádek, že po tom všem si vlastně říkáte, jestli to za to vůbec stojí. Podle mě se jedná o skvělý film, který mě díky své formátové a vlastně i obsahové skromnosti a přirozenosti převálcoval víc, než kdejaký uslzený hollywoodský biják s mnohamilionovým rozpočtem. Takhle nějak to prostě je, akorát nevim jestli bohužel či bohudík. (Jestli toužíte po pocitové komparaci tak tenhle film alespoň ve mě vyvolal to samé jak 500 dní se Summer.) ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Krásný film o trochu jiné lásce než v ostatních romantických slaďácích. Líbila se mi ta originální myšlenka a přestože jsem závěr čekala přesně takový jaký byl, ta závěrečná scéna mě prostě uchvátila! :) dva hlavní aktéři jsou pro mě velkými hereckými objevy, jejich výkony se mi moc líbily. "I love you..like crazy!" ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Aaaaw. Každej má svůj oblíbenej romantickej film, ne? Tak tohle je můj vítěz. A můžu se na to dívat a dojímat pořád dokola, a nejvíc je ten závěr, protože není úplně jasnej, ale já jsem v tomhle pesimista a rohodně se mi líbí víc, že to jakože skončí špatně, protože to je o to větší drama, všechno jednou skončí, i ta největší láska! Ha! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Můj milý Antone...kam jsi to sakra zase lezl? Proč se snaží lidi co neumí točit filmy tohoto rázu o nějaký zázrak? Doslova "hvězdné obsazení" do dalších rolí mě nechávalo chladnou kromě mých občasných výkřiků: "Ale proč proboha????" a pak "Ty jsi hloupá!" a na konci "Já to NECHÁPU!"...Takže asi tak. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Romantická" chcíplotina zahleděná do zdi a zabalená v melancholický nudě. Film plný prázdných pohledů dvou nedomrlých pubescentů (oba vypadaj, jak když utekli ze základky), kteří se nemůžou rozhodnout, jestli budou spolu (v UK nebo v USA?, netušil jsem, že i Britové musí mít za velkou louží víza!), bez sebe (každej na svý straně louže), nebo budou šukat někoho jinýho (každej na svý straně louže). Nebo na střídačku (když celníci dovolej). A to nemluvim o tom, že jsem ani chvíli nevěřil, že by byly takový dvě kundy zabouchlý do někoho se vzhledem Antona Yelchina (budiž mu země lehká). Sentimentalita bez pointy. Jediný, co potěší, jsou M83 a jejich "I Guess I'm Floating". ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)
  • Film je inšpirovaný životnými skúsenosťami režiséra Drakea Doremusa, ktorého manželka Desiree mala imigračné problémy v USA. (Sufferer)
  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama