Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

ChloeQueen 

všechny recenze uživatele

Odmyslím-li si sem tam nevyvedené efekty, po 1. dílu dávám 4*, už jen kvůli tomu, že se moje milována Sarah vrátila na televizní obrazovky ověnčena tajemstvími a samozřejmě překrásnými a velmi zajímavými muži... ------------------------------------ Je to škoda. Seriál měl opravdu velký potenciál. Vývojově šel děj kupředu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem se do tohohle seriálu hlavně proto, že jsem opět chtěla vyplnit čas a nechtěla jsem si dělat návyk na další seriál, který se ještě vysílá. Z prvních několika dílů jsem byla dost rozpačitá, slyšela jsem poměrně kladné ohlasy, a mě to moc nezaujalo, každopádně jsem ráda, že jsem to nevzdala a že jsem se rozhodla pokračovat ve sledování dál, protože se to pak díl od dílu lepšilo a nakonec v jednom díle bylo tolik zápletek, až jsem pomalu nevěděla, kde mi hlava stojí. Svým způsobem je možná i dobře, že ten seriál skončil po první řadě, protože si tak aspoň udržel vysokou kvalitu, na druhou stranu mě ovšem trochu mrzí, že nezjistíme co se stane, když se Bridget a Siobhan zase potkají. Váhám mezi 3* a 4*, ale asi trochu nadhodím. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Váš život je v troskách... Jste bývalá feťačka, nemáte peníze a k tomu všemu vám někdo usiluje o život. Do toho vaše identické dvojče spáchá sebevraždu a vy ztratíte i svoji rodinu. Smutný, co? Jak se dostat z téhle bezvýchodné situace? Je to jednoduché. Předstírejte, že vaše sestra nezemřela, předstírejte, že jste ona. Absurdní? Možná. Váš život ale tímto činem získá úplně nový rozměr. Jako mávnutím kouzelného proutku jste najednou bohatí, máte úspešného manžela, kamarády, dům, vlastně vše, co si můžete přát. Ale co by to bylo za seriál, kdyby vše bylo tak idilické? Všechno totiž nemusí na první pohled být takové, jaké se zdá. Ani život vašeho zdánlivě ideálního a lepšího dvojčete. A tady začíná ta pravá zábava. Ringer je boží guilty pleasure, u kterého si napětím budete ohryzovat nehty a budete sjíždět jeden díl za druhým. Zvraty tak brutální, že pokaždé, když si myslíte, že víte na čem jste, zjistíte, že nevíte vůbec nic. O to více překvapivé je rozhodnutí zrušení seriálu. Je to škoda. Seriál s takovým potencionálem se nerodí každý den. Jsem ale ráda i za tu jednu sérii, byla prostě super. Já jsem ji stihla zkouknout za dva dny. Kolik budete potřebovat vy? ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda dramatických seriálů, ale Ringer mě zaujal. Sledoval jsem ho jen díky SMG, která rozhodně nezklamala. Děj běží dopředu bez zbytečného přešlapování na místě a i když některé zvraty jsou jak z telenovely, tak si Ringer udržel jistou míru inteligence a úroveň. Zajímavé je, že v celém seriálu nenajdete jedinou vysloveně kladnou postavu. Každá má něco na triku a ani hlavní postava Bridget není zrovna skautík. Jen škoda toho konce. Stačila jedna až dvě epizody na uzavření a mohli jsme mít zajímavou minisérii. Takhle trošku hořká pachuť. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)
  • Seriál se objevil v kampani 'the E! Save One Show' bojující proti zrušení seriálů v USA  na třetím místě. (Patw)

Reklama

Reklama