Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Začátek mě docela navnadil, pak se to nějak zvrtlo, bylo to stále stejné, zamotané až hrůza a neustálé rozmotávání se znovu zamotáváním mě nějak přestávalo bavit, spousta otravných vysvětlujících flashbacků, neustálé skákání co bylo před a co se teprve odehraje mě lezlo na nervy. Přesto každá kapitola skončila tak, že mě nutila sledovat dál až do zpitomělého otevřeného konce, jakoby scházela alespoň ještě jedna epizoda. Přesně mé pocity vyjádřil Ydrosten ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Taktéž měním hodnocení. Několik prvních dílů bylo skvělých, ale teď po zhlédnutí 15. epizody musím bohužel konstatovat, že mě tento seriál těžce přestává bavit. I když se tam sem tam objeví něco krásně šokujícího či napínavého, postava Siobhan (resp. Brigitte) mě již vůbec nebaví. Tak - první sezóna je za námi a musím přiznat, že jsem doufala ve větší cliffhanger... ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Po 11 dílech to vzdávám. Problémy se neřeší, komplikace se vrší, všichni mají 5 pytlů tajemství a problémů, všichni mluví plačtivým a nebo drsným tónem a minimálně 80% děje, je plný odbočujících scén, které z hlavní dějovou linkou mají pramálo společného. Prvních pár dílů bylo dobrých, ale pak to spadlo do stylu telenovel, kdy se řeší vztahy s tím a tamtím, nebo kdo je tamten a proč se chová tak jak se chová, a tak dále a dále a dále a dále ................ ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Ještě u třetího dílu jsem si říkala, že je to skvělý seriál, ale o žádné nové guilty pleasure nejde. Potom jsem se podívala na hodiny, zjistila, že je půl druhé ráno a já si celá napnutá div neokusuju nehty u šestého dílu :-) Ringer je překvapivě výborný seriál, je pravda, že téma záměny dvojčat už tu několikrát bylo, ale určitě ne v takovém dramatickém a dospělém kabátku. Proč se seriál v Americe neujal je mi záhodou...na druhou stranu se asi není čemu divit, Ringer nemá na růžích ústláno v době seriálů typu Vampire diaries a Gossip girl. Změna je ale vážně osvěžující, tolik zvratů v jednom díle nepamatuji ani u Prison Break :)) Sarah Michelle Gellar dvojroli zvládá skvěle, ať si říká kdo chce co chce. Pro ty, koho nebaví puberťácká Lying Game a navíc miluje drama, je Ringer jako dělaný.. EDIT PO SHLÉDNUTÍ SERIÁLU: Jsem dost zklamaná, že pokračování nebude, ten konec k tomu přímo vybízí. Každopádně nechávám plné hodnocení, protože tak napjatá jsem dlouho nebyla. Navíc potěšila účast Jasona Dohringa, Misha Collinse a částečně i Lily z Dextera, Jaimie Murray. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Kristoffer Polaha byl nadšený, že bude konečně moci pracovat se Sarah Michelle Gellar, která ztvárnila hlavní roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997), kde absolvoval casting na jednu z rolí. (Ajka1)
  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)
  • Proti zrušení seriálu bylo podáno několik petic, přičemž jedna z nich čítala více jak 16 tisíc podpisů. (Patw)

Reklama

Reklama