Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Silné, tohle by s dostatečnou propagací mohlo zaujmout i akademiky. Nevěřil bych, že Bill Hader zahraje tak skvělýho teplouše. To, že se hlavní dvojice na plakátě neusmívá, ale vypadá spíše k pláči, je dost příznačné, opravdu jde o dost depkoidní záležitost. Film produkovali bratři Duplassové, kteří se tímhle pro mě definitivně stávají nejzásadnějšími/nejsympatičtějšími producenty současného amerického nezávislého filmu - v posledních měsících jsem od nich viděl tituly Sestra tvojí sestry, The One I Love a připravují další minimálně tři filmy na které jsem hodně zvědavý. A do toho ještě od ledna startuje jejich vlastní seriál Togetherness. Navíc Jay Duplass hraje v seriálové bombě Transparent. Ale dost propagace. P.S. To hudební číslo opravdu nemělo chybu, hned pouštím replay. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Bill Hader a Kristen Wiig jsou sehrání ze společného účinkování v Saturday Night Live a jejich dynamika je jedním z klíčů k úspěchu tohoto snímku, neboť jsou jako sourozenci velmi přirození a příbuzenství jim bez problémů věříte. Samotný příběh poskytuje hercům bohatý materiál k vyniknutí a šikovně kombinuje osobní trable se sympatickým humorem, který nevytrhává z dojemnějších a těžších momentů, ale chytře je doplňuje a odlehčuje, když je to třeba. Moje ségra má prima bráchu je prima film, který nepřináší žánrovou revoluci, ale s žánrovými prvky pracuje velmi šikovně a jde o zajímavé a dojímavé pokoukání. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady se sešla skvělá herecká dvojice v roli sourozenců, kteří se odcizili, ale znovu si k sobě hledají cestu poté, co se on pokusil o sebevraždu a ona se to dověděla ve chvíli, kdy chtěla udělat to samé. Skvělé, přirozené herecké výkony, které vás strhnou a provedou vás tímhle dramatem, kde naděje umírá poslední. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po dramaturgický stránce nic moc objevnýho - po pokusu o sebevraždu si veme ségra svýho dlouho neviděnýho bráchu k sobě, aby na něj trochu "dohlídla". Ale nakonec vyplyne na povrch, že brácha neni jedinej, kdo má problémy. Oba se snažej svoje problémy nějak řešit a při tom zjistěj, že by se měli vídat častějc. Na vyšší level však snímek táhnou perfektní herecký výkony Billa Hadera a Kristen Wiig (kterejm úspěšně asistuje Luke Wilson), díky čemuž jsou postavy hodně uvěřitelný a "obyčejnost" prezentovanejch životních příběhů má tak svoje kouzlo, čtyři slabší hvězdy. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nesedlo, tak jak jsem čekal. Když, jsem viděl trailery, tak jsem věděl, že to chci vidět, ale tak jsem pořád nevěděl co od toho čekat. Na komedie je to málo vtipný a jako drama to úplně nefunguje. I tak můžu říci, že se mě film hodně líbil. Craig Johnson odvedl velmi slušnou práci a hodně se mi líbilo jakým způsobem nám dávkuje dramatické momenty, flashbacky, hudební číslo nebo jak vykresluje postavy. Kristen Wiig je tady opět skvělá a její výkon se mi hodně líbil, a zvláště v dramatických momentech. Bill Hader tady vládne, a jeho výkon se mi hodně líbil. Mile mě překvapil Luke Wilson a jeho obyčejný chlapík, co nic netuší. The Skeleton Twins má spoustu dobrých momentů, ale má taky svoje tempo a styl humoru a vyprávění, který nemusí každému sednou, ale i tak jsi myslím, že je to dobrá podívaná. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)
  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama