Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nesedlo, tak jak jsem čekal. Když, jsem viděl trailery, tak jsem věděl, že to chci vidět, ale tak jsem pořád nevěděl co od toho čekat. Na komedie je to málo vtipný a jako drama to úplně nefunguje. I tak můžu říci, že se mě film hodně líbil. Craig Johnson odvedl velmi slušnou práci a hodně se mi líbilo jakým způsobem nám dávkuje dramatické momenty, flashbacky, hudební číslo nebo jak vykresluje postavy. Kristen Wiig je tady opět skvělá a její výkon se mi hodně líbil, a zvláště v dramatických momentech. Bill Hader tady vládne, a jeho výkon se mi hodně líbil. Mile mě překvapil Luke Wilson a jeho obyčejný chlapík, co nic netuší. The Skeleton Twins má spoustu dobrých momentů, ale má taky svoje tempo a styl humoru a vyprávění, který nemusí každému sednou, ale i tak jsi myslím, že je to dobrá podívaná. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Základom tohoto filmu je úžasná chémia medzi súrodencami ktorí si život komplikujú hľadaním kto vlastne sú a čo od života chcú. Nie je to komédia..ale ani niečo tragické a depresívne..je to niečo medzi tým....krásny..smutný úsmev...aj na pomery americkej " komédie " je to dielo vyzreté..dospelé a miestami opatrne núti sa zamyslieť....úsmevná a vydarená bola scéna s Karaoke ktorá skutočne nemala chybu ! ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Silné, tohle by s dostatečnou propagací mohlo zaujmout i akademiky. Nevěřil bych, že Bill Hader zahraje tak skvělýho teplouše. To, že se hlavní dvojice na plakátě neusmívá, ale vypadá spíše k pláči, je dost příznačné, opravdu jde o dost depkoidní záležitost. Film produkovali bratři Duplassové, kteří se tímhle pro mě definitivně stávají nejzásadnějšími/nejsympatičtějšími producenty současného amerického nezávislého filmu - v posledních měsících jsem od nich viděl tituly Sestra tvojí sestry, The One I Love a připravují další minimálně tři filmy na které jsem hodně zvědavý. A do toho ještě od ledna startuje jejich vlastní seriál Togetherness. Navíc Jay Duplass hraje v seriálové bombě Transparent. Ale dost propagace. P.S. To hudební číslo opravdu nemělo chybu, hned pouštím replay. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hezká sourozenecká dynamika krášlí (další v řadě) nezávislou vztahovou dramedii o dvojici lůzrů ve středním věku, ztroskotanců na pokraji sebevraždy. Zdánlivě bez objektivních důvodů unavení životem, který je deprimuje, svou uzavřeností a neupřímností (občas se chovají jak sobecké děti) zraňují nejen sebe samé. Ve výsledku ale vznikl filmek milý a shovívavý, se skvělými hereckými výkony. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Dávam naplno, lebo "Starship" jede! Sympatická "veselohra" o triu W-H-W trocha donúti popremýšľať (ale nie hocikomu) Od "Jeho" narodenia som to spatril až teraz. Nevadí, že "indie" , aspoň viac povedal a neskrýval, ako dáky iný vytunený flák. A síce buzny na celuloide nemusím, zde bolo všetko pod kobercom. Takže veľké OKá za každé okienko. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama